Tema: Automobili
View Single Post
Staro 27.12.2017., 07:41   #33246
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ne donosim ja zaključke nikakve
Ovaj, say what:
Citiraj:
Ti si sigurno jedan od onih koji ni pojas ne vežu, a dijete umjesto u sjedalicu u majčino krilo, po mogućnosti na prednji sic.
Citiraj:
Ali izjavljivati da je nebitno u kakvom se autu vozis jer može na tebe Airbus pasti je krajnje djetinjasto, ili možda posljedica tog strujnog udara.
Covjek, ne moras vrijedati drugu stranu/strane jer si nesposoban rauimijeti. Razumi da ne razumijes i tocka. Ja miran, trebao bi biti i ti.

Citiraj:
Uglavnom takve komentare dobijem od siledzija koji misle da su veći od svemira, i takvima, pojas, ograničenje brzine, djecja sjedalica itd je glupost jer neće se njima to dogodit jer oni znaju vozit
Uglavnom, ovo je istina i ovo je tvoje iskustvo. I na ovakvu recenicu nemam rijeci komentara nego reci - to je tvoje iskustvo, tvoja izjava nastala iz tvog iskustva, tvoje misljenje i cijenim ga.
Razumijes koncept recenice kako se nisi uhvatio prozivanja mene ili nekoga drugoga jer ti mislis, nego si ovdje (vjerujem nesvjesno) nikoga prozvao, nego samo izjavio svoje misljenje? Na koje imas apsolutno pravo jer je tvoje i nicije?

Citiraj:
Isprike ako si se našao uvrijeđen.
Ne, ne treba isprika jer se nisam nasao uvrijeden nego jednostavno nemas pravo takve izjave govoriti o meni. O bilo kome drugome - slobodno, neka taj drugi odreagira ako ima potrebu. Osobno ne dozvoljavam nigdje, tako niti ovdje, bilo koji oblik izjave o meni, a da me se ne pita. OK?

Burko je offline   Reply With Quote