Gle moj Tualatin 1,3 kuca bez greške na 1,7 GHz. Mislim da po onome što sam do sada vidio u toj igri Tulac tB1 step ti je najvažniji faktor ploča. Susjed ima onu bum pras tras Canyon 6BXAS ili tako nešto ploču, bitno da je i815B-Step Canyon i nema šanse da radi kao 13 x 133, dok je imao i prvu seriju tulaca 1,1 nije htio raditi 11 x 133 ali kod mene je bez greške tako radio. Kod mene tB1 radi na 1730MHz bez greške, bez super coolera, ničeg. Kako bi se reklo iz boxa u socket i peri 13 x 133. Punokrvni PIII Tulac ti je i onaj sa 256kB ali sa FSB 133, dakle svi Tulci su punokrvne trojke, oni sa 512kB su za servere i na velikom broju ploča ne rade. Ja uvjek moram imati neki q koji se so special, pazi ovo Tulac 1300 radi na 1730, a na jezgru dobiva 1,46 umjesto 1,475 kako bi trebao dobivati da radi normalno!!! Stavim stari Coppermine i piše ispravna voltaža, već sam mislio da se nešto krivo očitava, jok.
Uglavnom da ne serem previše, moje iskustvo kaže za Tulca je najbitnija ploča. Ja ti nisam neki Overclocker i ne bavim se time previše, više rekreativno pa neka ti netko kaže više ali kod mene 1,3 radi na 1,7 i to znam i vidim.