Tema: opet o Tulcu
View Single Post
Staro 03.02.2003., 18:58   #2
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
tB1

Gle moj Tualatin 1,3 kuca bez greške na 1,7 GHz. Mislim da po onome što sam do sada vidio u toj igri Tulac tB1 step ti je najvažniji faktor ploča. Susjed ima onu bum pras tras Canyon 6BXAS ili tako nešto ploču, bitno da je i815B-Step Canyon i nema šanse da radi kao 13 x 133, dok je imao i prvu seriju tulaca 1,1 nije htio raditi 11 x 133 ali kod mene je bez greške tako radio. Kod mene tB1 radi na 1730MHz bez greške, bez super coolera, ničeg. Kako bi se reklo iz boxa u socket i peri 13 x 133. Punokrvni PIII Tulac ti je i onaj sa 256kB ali sa FSB 133, dakle svi Tulci su punokrvne trojke, oni sa 512kB su za servere i na velikom broju ploča ne rade. Ja uvjek moram imati neki q koji se so special, pazi ovo Tulac 1300 radi na 1730, a na jezgru dobiva 1,46 umjesto 1,475 kako bi trebao dobivati da radi normalno!!! Stavim stari Coppermine i piše ispravna voltaža, već sam mislio da se nešto krivo očitava, jok.

Uglavnom da ne serem previše, moje iskustvo kaže za Tulca je najbitnija ploča. Ja ti nisam neki Overclocker i ne bavim se time previše, više rekreativno pa neka ti netko kaže više ali kod mene 1,3 radi na 1,7 i to znam i vidim.

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote