Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.12.2017., 20:17   #33230
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Otkad me je prije godinu dana iz cista mira Rijecanin pogodio bocno jer je htio polukruzno preko tri trake, samo se sve vise zivciram u prometu po ZG. Umjesto da prometna kultura napreduje, rapidno nazaduje. Svaki put kad sjednem u auto izbjegavam po barem jednu saobracajku zbog nepaznje drugih. Imam osjecaj da su semafori postali samo sugestije, ali ne i obavezna prometna regulacija koju se postuje. Neki dan sam izbjegao cistu totalku i tko zna sto jos gore samo zato sto sam se zapricao s frendom i nisam krenuo na zeleno iste sekunde nego sam krenuo nakon otprilike 5 sekundi da bi lik projurio ispred mene na njegovo crveno s barem 70-80km/h.

Strasno kako ljudi voze, cudi me da su statistike poginulih jos stvarno “dobre”.
I ja se čudim što nema više stradalih...
Bas se prekjučer skidam sa Zagrebačke avenije na Puljsku, imam prednost i lik iz desne trake (ima trokut) se skoro zabije u mene i još me psuje "jer on ide ravno pa ima prednost"

on je bio u krajnjoj desnoj, ja u prvoj lijevod do njega, situacija koja nije baš rocket science al eto....
jed2i je offline   Reply With Quote