Tema: Automobili
View Single Post
Staro 26.12.2017., 18:38   #33229
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
Ti si sigurno jedan od onih koji ni pojas ne vežu, a dijete umjesto u sjedalicu u majčino krilo, po mogućnosti na prednji sic.

Jer eto, svejedno jer moze te FAP a može tico pokupiti

Jes' vala, et' bas jesam.......

Ovakvi komentari poput tvog mi izazovu nagonski takvu reakciju da kada bi ju napisao javno, pokupio bi takvu bancinu da nebi vidio PCE sljedecih.....tko zna koliko.

Znas sta je istina?
Istina je da imam 100%-tni invaliditet od 1999-e kada me opalilo 25kV HZ ima vrlo visok napon.
Istina je da ti imam "pecat", tj dokument da ovo potvrdim, neurolosko ostecenje nastalo na mozgu koje je pretrpilo takav strujni udar. Ne vjeujes? Ima me negdje u Vecernjem, 1999-e, a i Traumatologija me se sjeca (opekline), da ne mislis da serem i lazem.
Istina je da vozim Accent ciji sam prvi vlasnik od 2003-e, mojih 20 jedva napunjenih godina i vec preko 3 godine sa takvim invaliditetom, ali je auto kupljen NOV.
Istina je da se VEZEM SVAKI PUT, ISAO DO PRVE TRGOVINE KOJA JE 100 METARA UDALJENA ILI DO ISTRE, DALMACIJE I SLICNO.
Istina je da nemam djecu, no svaki suputnik koji mi sjedne u vozilo ima obvezu vezivanja - inace mi ne moras sjedati u auto jer ne zelim te imati na dusi.

Tako da........ sorry frende, no omasio si planet Zemlju. Jer kada jako mlad ostanes bez svega sto si imao do svoje 16-e godine, onda se malo zapitas kako sve preformulirati jer jos trebas srednju zavrsiti, pa nakon toga racunarstvo, pa nakon toga preseljenje u grad koji nesto nudi za razliku od grada gdje si roden, i da - zivim sam. I da, brinem o sebi sa takvim zivotom od svoje 16-e godine, tako da please - ne ovako zakljucivati i donositi zakljucke O NIKOME.

Jer ne znas tko sam, jer ne znas o nikome nista. Trebas znati o sebi i voditi brigu o sebi. Zar ne?

Burko je offline   Reply With Quote