Citiraj:
Autor fanATIk
Ne zamaraš se sa ŠBBKBB al ipak se pitaš što bi bilo kad bi ga pogodio Tico ili FAP. Mislim, ne kužim tvoj post uopće. Dakle, po tebi je nebitno kakvu razinu aktivno/pasivno siguronosnih rješenja u sebi ima auto jerbo postoji mogućnost 1 : 9000000000 da na tebe padne airbus i ništa od toga te neće spasiti.

|
Zato sto odgovaram na tezu otprije - kupio sam vozilo koje je placeno +200k kn zbog sigurnosti.
Ama kakve sigurnosti? Kakva sigurnost kada te ako tako razmisljas - pogodi Tico, super. Pogodi FAP - nije super. Gdje je teza o sigurnosti?
Sranje, kada se dogodi - dogodi se. Imao ti 1001 dodatnu opremu, ne mozes predvidjeti kakvo ce se sranje dogoditi. Ja tako razmisljam i tako zivim, cuj, nisam kupio vozilo koje je napravljeno od stiropora, no dokle onda da idem po pitanju sigurnosti ako se baziram na sigurnost? 200k kn? 400k kn?
Vozilo je od tocke A do tocke B.
Sranja se dogadaju.
Ne mozemo znati kakvo ce se sranje dogoditi.
Zar ne? Statisticki mozes gledati, no hoce ti spasiti glavu ako ti i padne Airbus na vozilo? Nece

. Nazalost, ali jebes ti sve senzore i sigurnost ako upadas u statistiku, no ako malo izades van necega sto si definirao pod statistiku - ode sve u tri krasna klinca.
Btw, sretan i miran Bozic svima! Mir u vama, mir oko vas, sve ostalo po zaslugama kako kome!