View Single Post
Staro 24.12.2017., 21:07   #3387
FikiMrcina
Premium

FikiMrcina's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor Bl@de Pregled postova
Ok... događaju se zanimljive stvari. Neznam da li pratite BTC, ali od jutra su vec bile tri korekcije i sve tri sa klasičnim rising wedgeom koji počinje sugerirati da korekcija nije gotova.

Kad se pogleda 30 min chart ne može se ne vidjeti da je pri kraju formiranja chart oblika glava i ramena (druga slika).

Ako se zaista chart tako zatvori bojim se da nas čeka još jedan lijepi pad (još uvijek se nadam ali postajem pesimističan). Stoga sam malo išao istraživat po chartu što bi to moglo značiti i došao do zaključka da nas čeka korekcija ni više ni manje do cca 8000-8500 $. Ako se pogleda prva slika, chart se savršeno poklapa sa MA linijom 100-og dana (zelena), isto kao što se prva korekcija poklopila savršeno s linijom 50-og dana (crvena) a i ako se pogleda unazad to je i bila točka prijašnjeg supporta prije eksponencijalnog rasta BTC-a.

Previše se indikatora pojavljuje koji idu u tom smjeru i ne sviđa mi se to. Još uvijek se nadam da ćemo se još malo spustit do 11200 $ potvrdit donju granicu, formirat dvostruko dno i odbit se nazad ali sve više sumnjam.

No ako zaista padnemo na 8500$ čekaju nas malo teža vremena barem neko kraće vrijeme.

Vaša mišljenja?
Slazem se s procjenom.
Ja sam dokupio na 12K jucer ali sam ostavio dio sredstava i za dalje ako rokne a cini se da bi moglo...
Mislim da nas ceka malo cupavih tjedan dana s market cap skokovima +/- 200mld.

U svakom slucaju imam jos dva naloga za kupnju postavljena, prvi na 9900usd a drugi na 8800usd.
Ode li ispod 100MA e onda smo u govnima i moram jos fiata uplacivati da smanjim average buy in
FikiMrcina je offline   Reply With Quote