Citiraj:
Autor Juan
Znaš li zašto je pravilo da se sjedalica stavlja iza vozača a ne iza suvozača?
|
Iskreno, najbolje bi bilo u sredini ako auto ima tu mogućnost. A što se tiče vozača ili suvozača, ako maknemo statistiku koja kaže da su sudari podjednaki, logički bi mi bilo da ako je iza mene i moram birati gdje da lupi, da lupi u stranu gdje nismo ja i dijete.
Citiraj:
Autor Juan
Nemoj me krivo shvatiti, ali ti si stigao reagirati i motati volan jednom rukom i držati osobu pored sebe drugom rukom nakon što te udario auto koji je vozio 50-70 km/h - citiram "bez da je dotakao kočnicu".
|
Ja sam bio u ovom smjeru, a lik koji me pokupio je dolazio iz smjera ovog bijelog dostavnog vozila. Tj. na
tom mjestu se baš i desio udarac. Proletio je kroz zavoj, prešao na kolnik, i skrenuo u moju traku. Po meni je trebao usporiti, ali on kaže da od straha nije dotakuo kočnicu, što znači da je vjerojatno fizika djelovala.
Nas kako je lupio sa lijeve nas je odmah poslao u auto koji je bio na pola metra od mene desno, te nas je on i zaustavio (meni je rame otišlo). Da li je poletjela lijevo desno? Vjerojatno je, imala je tragove od pojasa unutra.
Citiraj:
Autor Juan
Pogledati crash test na 64 km/h, ali kako nije bilo frontalnog udara nego rotiranje, opet sumnjam da se nitko nije ni pomaknuo u sjedalu.
|
Uff, stresnuo sam se na ovoj frontalci. Ja da nisam uspio okrenuti auto bi me tako nešto i dočekalo..
Citiraj:
Autor Juan
Izuzetno mi je drago da nije bilo fizičkih ozljeda, ali opet sumnjam u sve to ali neka ti bude.
I na kraju, mislim da bez obzira na istinitost ili neistitinost rasprave nije lijepo ikoga na forumu nazivati idiotom - no to je tvoja kultura.
Meni dosta. Povlačim se jer daljnja rasprava nema smisla.
|
Opusti se, moje isprike. Nisam trebao tako napisati rečenicu samo sam se prijestio svih tih gluposti i malo preburno reagirao. Evo virtualno pivo od mene
BTW, što Kia Stinger je već u prodaji ili? Vidim da se može pogledati katalog na Kia, tj. da ti ga šalju na mail..