Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.12.2017., 13:16   #33208
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
Drugim rijecima, omasio si ceo fudbal.
Nisam. Jer auto "od A do B" većini ljudi znači što jeftiniji auto, jer služi samo da te prebaci. A u većini slučajeva, što jeftiniji auto, znači manje opreme, a ako gledaš što jeftiniji, bogami dosta često dobiješ auto koji je kao da si uzeo alumiijum i ovio ga oko strukture i nazvao ga autom.

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
No kako rekoh u pocetku - apsolutno se slazem i cisti dokaz je kada vidim KIA Ceed koja mi dolazi u susret i nisam siguran dok ne vidim naprijed znak jel to mozda Ford Fiesta jer je razlika doslovce minorna.
Ma molim te, pa da si rekao neki drugi auto OK, ali Kia Ceed koja ima prokleto prepoznatljivu njušku..

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
Meni je ovo isto smiješno jer ako imaš 250-260 000 kuna zašto nisi kupio još sigurnije vozilo u kojemu bi imao još manje trauma nego ovih što proživljavaš sad.
Krenuo odgovoriti, ali onda si sam sebi odgovorio dalje u postu. Da tako gledamo ne bismo nikada napravili korak negdje zbog straha. Pa ja igram airsoft, imam naočale što da mi neka kuglica doleti i izbije oko? Nije da se nikada nije desilo u cijelom svijetu.

Ja samo govorim, auto od A do B je meni glupost. OK je to tako reći, tako se postaviti, ali onda moraš i shvatiti da je u većini slučajeva sigurnost u devetom planu kod takvih auta. Vidim ženu u Twingu ima dvije sjedalice...sa bilo koje strane da dotakneš taj auto, beba će najebati. Ali opet, to je auto od A do B.

Baš zbog tog "što bi bilo kad bi bilo" ću uvijek uzeti auto koji je sigurniji od nekih žnj auta. Prije 2 godine me u dostavnom lik strefnuo lijepo, bio sam na semaforu, on je vozio 500njak metara i bez kočenja mi se zabio u guzicu

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
U ovo boldano čisto sumnjam!
lp
NHF, 0onda si idiot ako ti u sudaru prva stvar ne bi bila kako zaštiti trudnu ženu na suvozaču. Auto je doletio, lupio nas sa moje strane, mi smo lupili sa drugim krajem parkirani auto i trebao sam sa nosom onda u kuću prekoputa ulice lupiti, ali sam uspio skrenuti volan i "parkirao" ga na trotoar kao da nije bilo ništa. A odmah u sudaru sam stavio desnu ruku na ženu jer sam se bojao da ne izleti. Ne znam da li su refleksi (prosječno budem barem 6h u prometu), ali to sam napravio. Pojas joj je malo stisnuo trbuh, zadržana 2 dana u bolnici zbog toga.

Mali koji nas je lupio je vozio circa 50-70 km/h, koliko sam shvatio od policije. Preletio je na kolnik kada je izgubio kontrolu, i onda samo skrenuo u nas, bez da je dotaknuo kočnicu, položio prije 5 dana

Ono što želim reći, većini ljudi koja kaže "auto je od A do B" gleda što jeftiiji auto, sigurno neće puknuti 20-30milja eura da bude od "A do B". A kada vidim u kakvim sve krntijama voze djecu, pa čak i djecu od 2g bez sjedalica, zgzozim se.

Što se tiče Hyndaia, meni je Elantra prekrasna, viđam ih par po Puli i uvijek slinim
X-Plosiv je offline   Reply With Quote