Citiraj:
Autor Burko
Drugim rijecima, omasio si ceo fudbal.
|
Nisam. Jer auto "od A do B" većini ljudi znači što jeftiniji auto, jer služi samo da te prebaci. A u većini slučajeva, što jeftiniji auto, znači manje opreme, a ako gledaš što jeftiniji, bogami dosta često dobiješ auto koji je kao da si uzeo alumiijum i ovio ga oko strukture i nazvao ga autom.
Citiraj:
Autor Burko
No kako rekoh u pocetku - apsolutno se slazem i cisti dokaz je kada vidim KIA Ceed koja mi dolazi u susret i nisam siguran dok ne vidim naprijed znak jel to mozda Ford Fiesta jer je razlika doslovce minorna.
|
Ma molim te, pa da si rekao neki drugi auto OK, ali Kia Ceed koja ima prokleto prepoznatljivu njušku..
Citiraj:
Autor Juan
Meni je ovo isto smiješno jer ako imaš 250-260 000 kuna zašto nisi kupio još sigurnije vozilo u kojemu bi imao još manje trauma nego ovih što proživljavaš sad.
|
Krenuo odgovoriti, ali onda si sam sebi odgovorio dalje u postu. Da tako gledamo ne bismo nikada napravili korak negdje zbog straha. Pa ja igram airsoft, imam naočale što da mi neka kuglica doleti i izbije oko? Nije da se nikada nije desilo u cijelom svijetu.
Ja samo govorim, auto od A do B je meni glupost. OK je to tako reći, tako se postaviti, ali onda moraš i shvatiti da je u većini slučajeva sigurnost u devetom planu kod takvih auta. Vidim ženu u Twingu ima dvije sjedalice...sa bilo koje strane da dotakneš taj auto, beba će najebati. Ali opet, to je auto od A do B.
Baš zbog tog "što bi bilo kad bi bilo" ću uvijek uzeti auto koji je sigurniji od nekih žnj auta. Prije 2 godine me u dostavnom lik strefnuo lijepo, bio sam na semaforu, on je vozio 500njak metara i bez kočenja mi se zabio u guzicu
Citiraj:
Autor Juan
U ovo boldano čisto sumnjam!
lp
|
NHF, 0onda si idiot ako ti u sudaru prva stvar ne bi bila kako zaštiti trudnu ženu na suvozaču. Auto je doletio, lupio nas sa moje strane, mi smo lupili sa drugim krajem parkirani auto i trebao sam sa nosom onda u kuću prekoputa ulice lupiti, ali sam uspio skrenuti volan i "parkirao" ga na trotoar kao da nije bilo ništa. A odmah u sudaru sam stavio desnu ruku na ženu jer sam se bojao da ne izleti. Ne znam da li su refleksi (prosječno budem barem 6h u prometu), ali to sam napravio. Pojas joj je malo stisnuo trbuh, zadržana 2 dana u bolnici zbog toga.
Mali koji nas je lupio je vozio circa 50-70 km/h, koliko sam shvatio od policije. Preletio je na kolnik kada je izgubio kontrolu, i onda samo skrenuo u nas, bez da je dotaknuo kočnicu, položio prije 5 dana
Ono što želim reći, većini ljudi koja kaže "auto je od A do B" gleda što jeftiiji auto, sigurno neće puknuti 20-30milja eura da bude od "A do B". A kada vidim u kakvim sve krntijama voze djecu, pa čak i djecu od 2g bez sjedalica, zgzozim se.
Što se tiče Hyndaia, meni je Elantra prekrasna, viđam ih par po Puli i uvijek slinim