Tema: Automobili
View Single Post
Staro 24.12.2017., 11:35   #33203
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
Jer je meni osobno vozilo od tocke A do tocke B. Sve ostalo sto hocemo kao ljudi je luksuz, dvozonska klima, senzori za parking, senzori za kisu, senzori za led, senzori za senzore koji su za istrosenost plocica, senzori koji...... itd.
Sorry, ali ja na ovo puknem. Krajem 8-og mjeseca imao sam sudar sa Focusom ST, znači auto koji je koštao sa svom opremom cca 250-260 tkn. Suvozač mi je bila žena koja je bila u terminu. Uletio nam je mali u traku, odbacio me u još jedan auto, i onda pobrao još jedan auto.

Osiguranje je riješilo, ali circa dijelovi 100-115 tkn sa rukama. Sama struktura je netaknuta, dobio sam udarac vozačeva + stražnja vrata, zadnji kraj i stražnja vrata druge strane. Kada smo stavili auto na stol, nije nigdje da je pomaknut itd., inače ga ne bih niti dirao iskreno.

Zašto ovo govorim?

Zato jer imam i C3, i da sam imao sudar sa njime, proveo bih vjerojatno par tjedana na kirurgiji. Ovako mi se otvorio airbag u sjedalu (recaro debela kožna), zavjesa u B stupu, i to je to. U sudaru sam odmah pridržao i ženu koja se nije niti pomaknula lijevo desno koliko ju je sjedalo držalo.

Da se držim politike "auto je od A od B", ne znam kako bih se danas osjećao, a bogami ne znam kako bi mi se žena osjećala.

Sljedeći auto kada budem uzimao biće ili RS ili Mondeo ST, a ovi manji auti "od A do B" ne želim više niti vidjeti, a nije da ne znam slučajeve gdje je netko u malom autu imao sudar i propatio se ohohoho, jer je vozio tipa Punto iz 2003 koji je samo lim.
X-Plosiv je offline   Reply With Quote