nez jel mi se čini, jel neko već primjetio da bitrex malo kasni za poloniexom, jel bi se dalo po tome voditi za neki brzi trejd
evo uz malo sreće uspio sam ga šortati uz 2,3% profita za pola sata, sad mogu mirno ić spavat
Jedino me živcira malo što da bi maksimizirao profit pri trejdu, moram nagađat cijenu prema trenutnoj tablici ordera i nadat se da me bot neće preteć za 0,0001, a dok ja popravljam order, tj brišem ga i radim novi da bih bio na većem prioritetu od faking bota koji ima bolju ponudu za pola faking promila, prođe puno vremena za koje se cijena puno promijeni još i stvara mi gubitke.
Ima li neki program s kojim bi trejdao preko bitrexa da imam više kontrole, npr. u tom programu bi postojala opcija koja bi automatski instantno korigirala cijenu mog ordera unutar par desetina postotka tako da pobijedi ostale botove koji nisu spremni/namješteni da idu toliko iznad svoje inicijalne ponude, i da se instantno proda uz čim manje klikova tj čim manje gubitka vremena na popravljanje ordera.