Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.12.2017., 22:55   #33197
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova

Komentirao sam današnje hyundai u odnosu na generacije prije. Tako da mi nije jasno što je tu nefer i prljavo. Ali mi nemoraš odgovarati jer rasprava s GabreLike stanjem uma mi nema nikakvog smisla. NHF
Što sve čovjek neće doživjeti na forumu

@Fanatik
Upravo je to bio smisao mog posta, nisam mogao jednostavnije ga napisati pa samim time sam mislio da će ga svi razumjeti..prevario sam se štaš..
Zato jer si uzeo quote samo komada mog napisanog dijela teksta, te referirao na nesto sto ja nisam nigdje niti spomenuo.

Oprosti, no izvlacenje iz konteksta je upravo to sto si napravio. Necu se svadati, nikako mi nikada nije cilj svadanje, no kada sam ja rekao da je danasnji Hyundai na losem glasu? 2003-e je bio podcjenjen, tj danas je ime Hyundai puno cjenjenije nego ranije, nego prije skoro 15 godina.

Sto sve covjek nece dozivjeti na forumu.......
Iste rijeci sam mogao ja napisati jer si uzeo moje rijeci, i po meni ih potpuno okrenuo. Ako uzimas quote, ali samo komadic, onda to nije to jer opet - nije bila rijec o danasnjem Hyundaiju.

Mogao si elegantno nastaviti u duhu Hyundaija posto je bila tada tematika i reci da su danas itekako konkurentni na trzistu i po pitanju atraktivnosti, uz provjerenu izdrzljivost, pouzdanost, nizu cijenu naspram konkurenije i zahvalno odrzavanje sto je krasilo i one starije modele.

EOD, zar ne? Jer opet ponavljam - uzmes komadic necega sto je netko napisao i onda se nebi bas slozio s kvotanim dijelom, jer eto, danas nisu.

Danas nisu.
Prije su bili.

Razumijes? Danas ih gledam i ja i ne kaskaju, danasnji dizajn u najmanju ruku je ukorak s konkurenijom, ponekad i ispred. Nikako nije mogao biti konkrentan jedan Accent koji je pokupio dizajn jedne Mazde kako izvana, tako pogotovo iznutra, ali starijeg 323 modela. Jesi vidio iznutra accenta?

Burko je offline   Reply With Quote