Citiraj:
Autor Burko
Nije takva nikakva posebna reakcija nego jednostavno je vadenje iz konteksta za to vrijeme koliko su stari bas accenti, jer od trenutka kada su izasli su accenti mahom na glasu kao korejanski proizvod koji je - poluproizvod.
Danasnji Hyundai nije isto sto i Hyundai prije 15 godina.
KIA jos manje, danas je KIA cak jaca po pitanju reputacije nego Hyundai prije 15 godina, a danas je istina i realno da je KIA nesto jeftinija verzija Hyundaija, koji je njezin vlasnik.
Nisam referirao niti je tada moje napisano bilo za Hyundai kakav je danas, kuzis?
|
Hyundai je još sredinom devedesetih glasio kako jako pouzdan i nezahtjevan auto tko se sjeća modela pony?
Rabljenih je uvijek bilo i ponuda je bila još atraktivnija od 2000. do 2005. kad su uveli pod minimalnu normu za uvoz euro 3. Tad su cijene rabljenih civica gen 5 i 6 jako skočile jer su japance tada prilično mučile euro norme tako da ne možeš reći da je ponuda rabljenih u vrijeme kupovine hjundaia bila loša.
Nemoj me krivo shvatiti, ne sumnjam ja da si vozio auto sa minimalno održavanja toliko godina, no nisi ni prvi ni jedini ko je kupio novi auto i da nije imao problema u 10-15 godina posjedovanja, a znam ljudi koji se tako kunu u kvalitetu honde, fiata, alfe, bmw, seata, daihatsua, kie i svega ostalog jer su ih kupili nove i održavali po propisu.
U pravilu su najgoliji auti i najpouzdaniji jer ako nemaju dvozonsku klimu, onda se ista neće ni pokvariti.