Tema: Iskon
View Single Post
Staro 23.12.2017., 17:01   #4627
Zvone2772
interferometar
Moj komp

Zvone2772's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova
Našao mailove iz 2014. kada sam bio na ADSL-u i pucala mi je veza kod uploada.
Ja sam se nakon odgovora "da ograničim upload" žalio da problem nije prisutan kod HT-a, te da podese ograničenja profila na bras-u.
Onda su valjda proslijedili malo stručnijem kada im se stručnije i obratiš.
To su riješili;
Javio se i meni netko malo stručniji kojem sam preporučio izmjenu profila, međutim, rečeno mi je da ništa od toga jer je infrastruktura katastrofalna u tom dijelu grada i čak mi sad nudili smanjenje računa ali meni to nema previše smisla kad je usluga takva kakva je.

Bilo je ovoga i prije, promijenili router, pa izašli mjerit liniju i na kraju sve kako sam ja rekao, ali evo sad zadnje vrijeme puca sve više i više tako da nema liniji spasa.
Još ajde da pukne i vrati se, ali SX763 nekad zna biti u stanju blizu smrti, kada ne pomaže ni isključivanje, ni resetiranje, već samo hard reset na gumbu ispod routera (na tvorničke postavke).

Malo offtopic, ali Terrakom se kune da mi može isporučiti VDSL na lokaciji, je li to uopće moguće?
Gledam na njihovom sajtu, koju god da lokaciju u RH upišem, kao dostupan je VDSL, meni to zvuči nešto kao Star Trek Discovery pa se bojim da ne naručim uslugu i da mi onda kažu "a sorry, jbga, ipak ne možemo".
Zvone2772 je offline   Reply With Quote