Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.12.2017., 11:31   #33188
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor dart_tom Pregled postova
jedina mana po mome je bila kada sam isao sa mora autoputom,kod 150km/h jedva sam cuo sto zena prica(mada i to ima neke prednosti hihi)
,alo im je slabija izolacija od buke,ali tek kada predjes 130km/h
Upravo to, zamjerka i nezamjerka. Koliko god smetao taj zvuk, zapravo sam skuzio da mi je dobar podsvjesni limitator koliko zapravo tjeram Sivonju .

Tj, tocna granica "probijanja i ulaska" u WARP je ~130km/h . Nakon toga ide, ide djubre i 160 autoputem i preko. (a)testirano ove godine nad par talijana koje stignes sa 130km/h u desnoj traci, na vrijeme se prestrojis u lijevu i ocekujes da ce doticnih ~130 biti dovoljno za zaobici talijana, no jebiga kada mali talijan postane puno veci i stisne gas na svom ljubimcu do 145 jer mu je povrijeden ego kada vidi Sivonju koji neduzno samo hoce proci........
ali ne zna talijan da Sivonja voli WARP........ pogotovo kada u Sivonji svira omiljeni trance mix na 90% snage i buka vjetra+motora+guma bude svladana omiljenim zvukovima, htio bi Sivonja u sto visi okretaj, bring it fucking on......

Po meni se moj Sivonja isplatio koliko je placen na 7 godina kredita, cca 105000 kuna sveukupno kada se zbroji.
14 godina, skoro cetvrt milijuna kilometara i toliko smijesno zabavnih situacija, ponekad se i pokvari pa se popravi uz realan i prihvatljiv trosak, i dalje ceka kljuc i samo let's go, go go! To mora da je ljubav

No cisto usporedno da pohvalim i onu gore Corsu.
Ipak je popustila nad nekime tko nije isao po njezinome. Krepao, zacvikao ventilator killera, hladnjaka. Obicni elektromotor, zar ne? Jel, sa elipsama i malo radi, puno ne radi, malo radi, puno ne radi........ i tako dalje.

Je, da kada ti dode takav kvar: Hallo, imate? Koliko kosta taj zamjenski novi? 1450 kuna....... jbg.
Hallo, imate? 250 kuna, ali za dizel? Onda nista......
Hallo, imate? Benzin 1.2? A, onda nista.........

Napokon nades 1.0 za Isuzu trocilindrasa. Ali ne, nades verziju za 1.0 sa klimom koja eto bas - ima veci ventilator, drugaciji konektor za struju, nesto malo (ali smijesno malo) izmjenjen nosac, no svejedno - konektor ne odgovara i sam sistem ucvrscivanja jebenog motora na nosac.

Ipak ti se prodavac smiluje te u istih 150 kuna samo za motor da i nosac. Misli si - nosi i njega, koji ce mi k nosac .

Raskopaj original zacvikani elektromotor, cupaj konektor, prelemi konektor na ovu "jacu, bolju, brutalniju" verziju koja sve ima preko zice pa je zahtjevalo samo rezanje zice, nabij dva sloja buzira i poprilicno izolirke, sve fino stegni uz jedan kraj na nosacu sa plasticnim vezicama i gotovo!

Je k gotovo..... Original osigurac 20A. Koji je vjerujem vec toliko pregarao zbog ovog zacvikanog da cim je trebao upaliti ovaj novi modificirani - pukne.

Da, jebes osigurac bi covjek mislio.......... i istina, da to nije EXTRA OSIGURAC!; GM original!

Gdje da nadem takav osigurac u nedjelju u 7 navecer...... ko' ti mamu, Kaufland - kompet plosnatih za 9 kuna, raskopao ovaj EXTRA GM osigurac, srezao viskove, pali lemilicu nazad i ulotaj 25A plosnati.

Rezultat? Eno, Corsa se hladi bolje nego prije. Osigurac ziv. Hladenje odraduje. Sve radi. Za ukupni trosak od 150kn+9kn = 159 kuna.

OK, moje gorivo plus zivci plus materijal plus alat ne racunam. No jebes ti sve to kada me ovaj prekokrasni Švabo hoce opljackati, jebo te 1450 kuna za jebeni ventilator, i to jos zamjenski. Ne dam

EDIT.
Tocno o ovome pricam - klik i potrazi osigurac 53, zuti, dolje, plosnati, sirok i nestandardan..... bas GM, jer pise na njemu - GM

Jer ne kuzim, to je osigurac. Zasto stavljas plosnate koji su standard, dodajes svoje specijalne, nego iz razloga da me izjebes da ih moram samo od tebe kupiti po cijeni od 60-80 kuna po komadu?

Ne dam. Radije su gurati licnu po licnu da vidim gdje prestane pucati, dodati jos par komada i zdr'ao! Ne dam!

Zadnje izmijenjeno od: Burko. 22.12.2017. u 11:48.
Burko je offline   Reply With Quote