View Single Post
Staro 22.12.2017., 01:10   #5382
kitano
Registered User

Datum registracije: Nov 2017
antivirus za android?

Nedavno sam vidio na google playu da se utorrent moze nabaviti i za android(imam android os na smartphoneu lenovo vibe i tabletu lenovo),
pa sam ga nabavio i za tablet i mobitel.Odsada bi skidao preko utorrenta najradje samo na mobitelu i tabletu posto u prostoriji di mi je laptop nemam internet pa ako ocu ici na net stalno moram ga sa sobom nositi.Ovako samo uzmem mobitel ,stavim ga u dzep i skinem na njemu sto treba kada sam u kuci kod mojih.Sada me zanima da li mogu pobrati virus kakav ako skidam na androidu nesto.Treba li mi uopce antivirus na androidu, posto znam recimo da mnogi kazu da mi za npr.linux os antivirus ne treba.Do sada nisam imao antivirus na androidu i uvijek mi je sve ok funkcioniralo, mada nisam nikada ista downloadao na androidu.Ako mi treba antivirus koji mi preporucate.
Na laptopu imam avast i jako sam zadovoljan sa njime , nemam nikakvih problema sa virusima,a to sto bi downlodo sa mobitela sam isto skidao sa laptopa i nikakvih problema nije bilo.Hoce li mi avast na androidu isto stititi od virusa kao na pcu
Ako i dodje do kakvih problema moze li se android na tabletu i mobitelu reinstalirat kao i windowsi na laptopu i ako da li je to komplicirano?
kitano je offline   Reply With Quote