View Single Post
Staro 20.12.2017., 11:31   #4964
prowler
Premium

prowler's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Evo svima upozorenje za ebay, da paze šta i od koga kupuju jer su se izgleda neke stvari promjenile...Naime, ta priča da možeš vratiti proizvod iz bilo kojeg razloga a ponajviše jer nije kao opisan, izgleda nije baš takva ili više nije takva....Naime, kolega mi razbio ekran od moba i ja mu savjetovao da ne kupuje novi nego našli neki neispravni na ebayu. Dakle taj mobitel se prodavao na ebayu kao defektan i u opisu da ide u bootloop i da je u dobrom stanju izvana, stanje 9.5/10...naš zaključak je da je matična sigurno i odluci ga on kupiti (nije neki strašan iznos). Lik je stavio slike ali ne baš u idiličnom stanju. Kad je došao paket već sam vidio ogromnu ogrebotinu preko cilog ekrana (nije je spomenuo niti se vidila na slikama), nakon toga ga je spojio na punjač i nema nikakvog bootloop-a, mrtav, mrtav, kad ga je rastavio, mogao je samo plakati jer je mobitel bio toliko zahrđao da je to strašno...kao da je mjesec dana stao u nekoj vodi. Naravno, smocen je i ekran i on je za ništa...I mi onako pozitivno, ma ne sekiraj se, kontaktiraj ga, ako neće vratiti novac, lijepo otvoriš case i to je to...seller ima oko 200 prodaja, jedan negativni i par neutralnih, sve ostalo pozitivno.
Međutim, nakon otvaranja case... pa čekaj jer ovaj treba odgovorit, pa čekaj ebay da odluči...uglavnom ebay je odlucio u korist prodavača!!! Jer da je prodavač naveo da je proizvod "defective" I to je to, na sve upisano da nije "as described" i da nema nikakvog bootloopa a pogotovo da je prodavač zatajio da je mobitel zapravo totalno smočen i ima ogromnu crtu po ekranu, ebay odgovara da i dalje staje na stranu prodavača jer je naveo da je "item defective"
Uglavnom mi ostali u šoku, pokušat ćemo sad preko paypala napraviti reklamaciju.... ali izgleda da je sad dovoljno staviti da je proizvod pokvaren i lagati/nenavesti tisuću stvari i to je u redu, zajebao te prodavač, izlagao ali eto stavio je da je defective...
iskreno, nisam bio u sličnoj situaciji, jer kupujem uglavnom ispravne stvari, ali sam prije naslušao se priča da kupac može samo poželjeti vratiti proizvoda i da će mu ebay to dozvoliti, ali očito su se stvari drastično promjenile...Pa eto toliko svima na znanje, da nisam vidio i sam, mislio bi da neko serki...

Zadnje izmijenjeno od: prowler. 20.12.2017. u 11:54.
prowler je offline   Reply With Quote