View Single Post
Staro 02.12.2005., 15:28   #20
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
gašenje nepotrebnih servisa je jedan od početnih koraka nakon svake instalacije windowsa. evo, maloprije su mi iz dubrovnika poslali kompjuter s kojim nisu mogli izaći na kraj. naljepili "opis" problema od pola stranice na kantu i poslali. prva stvar koju sam napravio je bilo bootanje u safe mode i gašenje servisa. komp radi ko vurica.

servisi pojedu dosta resursa, a velika većina ti niti ne treba. recimo onaj idiotski error reporting service ili remote registry. BITS ti isto ne treba za po doma. pa crypto services i wireless zero config. o SSDP i UPnP bolje da i ne počinjem, a takvih ima još. recimo help and support.*

<hr>*
ovoga sam danas ispsovao da kako mi ne radi help na laptopu. otvorim services, čujem kolegu kak pizdi jer je napravio IP konflikt, počnem pizdit kako su mi svi gumbi na help and support servisu sivi i nemrem ga startat, čujem kolegu kak i dalje pizdi zbog konflikta, skužim da mi je servis disejblan i da bih ga ipak trebao pokrenuti i onda čujem kolegu kako sam sebi sve po spisku jer je napravio konflikt a spojil kompove cross kablom. totalni A JE TO.
Cataphract je offline   Reply With Quote