View Single Post
Staro 19.12.2017., 14:53   #2265
djdado16
Premium

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Kolega Alen je bio malo žestoko nastupio, lakše malo
Ovdje se očito nešto dešava, sad treba nastaviti detekciju ...
Općenito mislim dobro je da su se tehničari potrudili (bar bi trebali), jer "evo otvorilo je Google = radi" nije support.
Ranije sam napisao a i pomaže, klijentima na žici postaviti ispravne fiksne mrežne postavke van DHCP Pool - a, pokušati iz logova detektirati šta se dešava odnosno šta ruši vezu.
Jeli sada spojena telka na mrežu ?
Nije vise spojena, probao sam i mobitele sve odspojit, itd...nist ne rijesava slucaj....Doduše nemogu lagat al mal je bolje od kad nije tv sto je vidljivo u spajanjima sad je bar 3h do 10 h veza, takoder mi se navece desilo kad upalim komp odma freeza router i resetira se, i ujutro kad sam to napravio za 10-tak minuta se isto desilo...Nije mi tesko stavit ponovno windowse, cak cu i to napravit da eliminiram računalo, ili cu spojit laptop pa par dana samo radit na laptopu...al stvarno nikak mira, taman kad pomislim da mogu nešt odradit na računalu on pocne zezat...

Trenutno sad opet radi veza 4h bez freezanja, al zanimljivo je sto u trenutku freezanja router ne biljesi uopce u logovima sto se desilo....samo je vidljivo kad se ponovno upali logovi kako se uspjesno spojio.... Nikak nemrem skuzit sta bi bilo....cak sam i lan kablove promjenio sve...ONT jos nije promijenjen posto sam pomislio da je riješen problem nakon sto je 24h radilo, iako mi ni on ne ukazuje na problem..

Vip/bnet/amis imam interno ponudu, novcano puno bolje, al ne moze se mjerit sa optikom od t-coma...Od firme mi je samo dostupan kabel i to smo jos na docsis 3.0, i dolazi do zagušenja u pojedinim satima pa nemam full speed, a i na kabelu nema vece brzine od 120/15 trenutno...routeri su jos gori nego u t-comu...Jedino na tcomu je 200/120 Mbps...
djdado16 je offline   Reply With Quote