Citiraj:
Autor Mladenxy
Meni se nebi dalo više sjediti 100+ sati ispred monitora, nema tih para
Gamer sam od osamdesetih, na stolu logitech G700s i logitech G13 ali 99%svega igram uz gamepad na velikom TV-u. Witcher 2 i 3 su uz gamepad daleko ugodniji i prirodniji za igranje. Analogne kontrole za kretanje su daleko ispred digitalnih na tipkovnici. Npr. pomakneš gljivu lagano i hoda, pomakneš ju jače i trči...i sve je na dohvat dva tri prsta, sve kaj ti treba...uz naravno ugodno ležanje, jer igranje bi trebalo biti odmor za dušu i tijelo  .
|
Vidiš meni gamepad ni blizu mišu i tastaturi...za sportske igre (nogomet i košarka pogotovo) mi je gamepad zakon ali za sve drugo to nije ni blizu igranju na kompu....da ne velim da je donedavno grafika na plejki odn. telkama bila puno lošija nego ona na monitorima....pa i sad većina nas nema pro verziju plejke...FPSi pogotovo su mi totalno čudni na gamepadu a ciljanje i preciznost ni blizu onom na mišu...Prije bi očekivao od dosta mlađih gamera da im je gamepad bliži....Moja kćer s mišem i ne igra FPS već samo neke avanture na kompu a na plejki u owerwatchu je virtuoz...ja se tu ne snalazim..nemrem ciljat kako god da poštelam...