Citiraj:
Autor realmadrid
Mislim da je sat vremena premalo da se uzivis u Witchera koji sa ekspanzijama traje oko 200 h  , no s tim se slažem, uvod je malo dosadan
|
Slažem se da je. I S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl sam ist9 rage quitao nakon pola sata (ne zbog dosade nego zbog učestalih BSODova i CTDova) pa kad sam mu dao ponovnu šansu, ispala je najbolja igra svih vremena.
Možda bi tako bilo i sa W3, no kad se picio SoC, imalo se manje godina i puno manje obaveza. Sada baš ne mogu gejmat 2-3 sata u komadu ili 4-5 sati dnevno tako da 200satni gameplay mi baš ne leži.
Zato sam orjentiran na brainless FPSove tipa Doom
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Treba uložiti mnogo više vremena u takve igre nego u nekakav FPS. Ali kad te uvuče druge igre se ne mogu mjeriti s njima.
Sad ako nikad do sad nisi odigrao rpg pitanje je koliko se "starog konja mogu naučit novi trikovi"
Ja sam jučer uzeo witcher 2 za 2 i pol eura na GOG-u, pa mislim da ću do ljeta valjda počet 
Trojka ne dolazi u obzir dok ne riješim dvojku
Što se tiče uvoda, sjećam se da su u recenzijama bili rekli da je početak malo spor (možda prvih 10h).
|
Uglavnom sam se klonio RPGova.
Citiraj:
Autor realmadrid
Za usporedbu - ima igara gdje SP trilogije traje cca 10 sati 
|
I to je za nas casual gamere čisto dosta, bez da nam se suflira kako su te igre sa kratkim SPom tu zbog MPa

Uz određeni skill, MP iziskuje vremena koliko i t8 RPGovi.
A i osobno nikad nisam bio ljubitelj tih medival pizdarija. Kralj Artur, Excalibur, zamci, dvorci, zmajevi i slične bajke. Uvijek sam bio orjentiran SFu i budućnosti

stoga Doom jelte...
Sent from Mobara