Citiraj:
Originally posted by Denzil
Da al jos uvijek nisi reko KOJE latencije? Svih onih 19 brojeva da uskladim ili samo onih prvih par??
Bum to napravio sad za pol sata kad vratim graficku u komp..sad montiram hladnjak jer ga nisam htio stavit dok se ne uvjerim da sam sve dobro zalemio...
Edit: Evo promjenio latencije.. sve sta sam mogo iz ATI Tray Toolsa i teksture su OK..pa sam to ovjekovjecio u BIOSu odma skupa sa dignutim taktovima na 405/700 (nemrem tocno 400, ili 398 ili 405..prokleti RaBit )..
uglavnom, nisam smio mjenjat SVE latencije..tocnije nisam smio zadnjih 7 brojeva dirat.. jer probo sam opet i ako ih sve promjenim slika je losa odma pri bootanju, a ako sve osim tih zadnjih 7 onda je sve OK.
I probo sam opet FarCry i teksture su OK ali tu i tam igra zasteka na par sekundi i onda nastavi.. skuzio sam da se to pojavljuje kad recimo zapucam.. mozda ima veze sa zvukom.. a mozda samo sa vizualnim efektima...
|
Farcry je meni zastekao kad pucam u skoro svakom kompu ali nakon 10 mi9n igranja,igra valjda uspije popit svu memu pa pcne radit ok. Vidis ipak da ti je ovaj bios sa samsung memom bolji.