Citiraj:
Originally posted by illusion
uzmi ati tool i posatvi latencije na one koje su na SE skini neki se bios stavi ga u rabit i postavi tako u ati tool ako i dalje pucaju tekstre smanji clock s promjenjenim latencijama pa probaj onda
|
Da al jos uvijek nisi reko KOJE latencije? Svih onih 19 brojeva da uskladim ili samo onih prvih par??
Bum to napravio sad za pol sata kad vratim graficku u komp..sad montiram hladnjak jer ga nisam htio stavit dok se ne uvjerim da sam sve dobro zalemio...
Edit: Evo promjenio latencije.. sve sta sam mogo iz ATI Tray Toolsa i teksture su OK..pa sam to ovjekovjecio u BIOSu odma skupa sa dignutim taktovima na 405/700 (nemrem tocno 400, ili 398 ili 405..prokleti RaBit
)..
uglavnom, nisam smio mjenjat SVE latencije..tocnije nisam smio zadnjih 7 brojeva dirat.. jer probo sam opet i ako ih sve promjenim slika je losa odma pri bootanju, a ako sve osim tih zadnjih 7 onda je sve OK.
I probo sam opet FarCry i teksture su OK ali tu i tam igra zasteka na par sekundi i onda nastavi.. skuzio sam da se to pojavljuje kad recimo zapucam.. mozda ima veze sa zvukom.. a mozda samo sa vizualnim efektima...