Citiraj:
Autor segregator
Uzalud vam svi bitflyer chartovi, fibonačiji i parabole...ovo još nije ni približno tržištu dionica i ne vrijede ista pravila...trenutno je bitno
samo to da je 90% korisnika NOVIH, i da nisu čuli za apsolutno ništa osim bitcoina, a to je "ono nešto gdje uložiš dolar, a sutra imaš dva"
i tako stalno već par mjeseci, plus ludnica oko forkova...tako da uzalud sve prije nabrojane analize i čitanje whitepapers, inače bi
BCH i Ripple davno zamijenili BTC, a recimo siacoin rasturao a ne bio na najnižim razinama ikad
|
Slažem se sa tobom u većini, jer istina je cryptomarket nema skoro ništa zajedničko s tradicionalnom burzom. Ali neke stvari su nizbježne i pojavljuju se na obe burze. Malo prije kako sam rekao bila je korekcija kvadratnog rasta (oblik parabole) koje uvijek ali uvijek zavrsava sa chartom koji izgleda kao hiperbola sto znaći da završava velikim padom koji izgleda kao vertikalna tangenta parabole a s druge strane tangente formira se puna obrnuta parabola, što sam i upozoravao i što se točno tako i dogodilo.
No kako je crypto market trenutno pod navalom velike količine keša i hypea malih investitora, nažalost svi pokušaju korekcija, a bilo ih je već sad čak 4 unutar sedam dana, bivaju još brže kupljene, tako i ove korekcije su drastično umanjene, ja volim reći deformirane.