View Single Post
Staro 05.12.2017., 15:30   #1710
Ati freak
aka Striko
Moj komp

Ati freak's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Vidim da se vecinom vodi rasprava oko prelaska sa G3/G4 na G6.

Imao sam ih oba sa G4 sam bio razočaran trajanjem baterije i povremenim laggom bez ikakvog vazeceg razloga, grijanjem pod GPSom, pa ostajanje tamnijeg najgornjeg dijela trake s obavijestima (official OS, 6.0). Zakrivljenoj površini iza koja je sprječavala tipkanje na stolu.

Malo previše udubljene tipke za vol + i -, zvučniku iza itd.

Baterija me sve više nervirala iako sam kupio još jednu novu org LG, tražio sam koji cu novi mob uzeti i vagao između S8, S8+ , S8 Note i LG6 ili čekati V30.

G6 nigdje nisam mogao naci da ga isprobam i onda sam ga slucajno vidio u jednom ducanu od prodavaca koji je LG fan pa sam prtljao po mobu i na prvu se zaljubio u ekran.

Kad sam ga kupio vratio mi se G4 s popravka te sam ih bacio na camera test zajedno.

Imam iste kadrove sa G4 i G6 normal i wide kamerama.
Treba uzeti u obzir da su g4 i g6 na nativnim omjerima slika.
G4 na 16:9 a G6 na 4:3.

G4 slike: https://drive.google.com/open?id=1Er...jFXtkWdAiUNpmZ

G6 slike: https://drive.google.com/open?id=191...XpINo9z3oaQFnH

G6 ima slika sa WIDE i obicnom kamerom. Lako ih je prepoznati.

Sa G6 ima više slika jer nisu sve bile i za usporedbu. AL nije mi se ih izdvajalo.

Uzeo sam lokaciju Trakoscan bas iz razloga jer ima gro detalja za uloviti i razluciti te razlike u tamnim/svjetlim djelovima di se vidi rad HDRa.

Namjerno je slikano čim više detalja da se uoci do koje ce razine senzor razglabati detalje.

Slike od G4 izgledaju bolje na mobitelu, dok lošije na monitoru. A kod G6 obratno.

Vi procjenite.

G6 ima gro bolji battery managment.

G6 odicna izrada, ležanje u ruci. dojam kvalitete... ekran izgleda više "van" nego kod G4 koji izgleda da je dublje u mobitelu itd.

Vezano za selfie kameru, mislim da ne postoji tako dobro "selfie" kamera ko na G6 ( wide zadnja kamera ) Ko ima nek proba.

Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 05.12.2017. u 18:38.
Ati freak je offline   Reply With Quote