View Single Post
Staro 05.12.2017., 11:23   #1705
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Pa rokni sta nemas kaj za izgubit njuskalo, letgo, bazzar itd. Stavis ga tu na trznicu. + sto sam zab reci htio sam brzo punjenje, ip certifikat jer tipkam dosta u movementu kisa i to pa ono. Stalno sam na excelu, wordu, mail dok se vozam s posla na posao.

@hedgehog

Generalno zadnja kamera je jedino kaj i valja na G4ici i ja ti se divim da ti se da furat dvije baterije sa sobom i izmijenjivat ih, a prednja kamera ne znam. Mislim je losa fakat je, al to je fakat nebitna stavka kad kupujes mob osim ako nisi neki hardcore selfie manijak. Zadnja glavna kamera je okej, malo jesi zrnate slike, ali ponajvise se to vidi kad je na slici onak trava, sirokokutna je onak solidna. Ali kamere su cisto okej.

Koliko se u radu primjeti neka razlika izmedu dva navedena moba ne znam, ali znam da primjetim razliku izmedu g3 i g6 ponajvise po fluidnosti rada, "pregrijavanju" kojeg nema i definitivno bateriji di sa g3 nisam izvukao nikad vise od 4h SoT-a. Mene G4 nije nesto dojmio o njemu sam cak i citao zato sam se i bio odlucio na G3 koji se ispostavio isto nista bolji haha.. Ali mob je radio okej izuzev toga sta mi je zavrsio na servisu ni tjedan dana kak sam ga bio kupio.
devaa je offline   Reply With Quote