Citiraj:
Autor devaa
Ono sto meni smeta kod G6ice je ta sto ga ja nisam ugrabio za 3400kn hahahsh.. Fali mi IR blaster i ajmo reci za neku nadolazecu buducnost mi smeta sto nisu cekali sp835, no za zadnjim updateom koji je bio hmm u kolovozu mob vise ne steka, ne lagga bla bla.. Sto je u pocetku povremeno bio slucaj. I ledica obavijesti mi fali šmrc. No kao bivsi ajfonovac naviko sam da je nema pa mi se nije bilo tesko prilagodit.
I mob je definitivno podcijenjen eto to ti mogu reci nakon hm 4-5 mj koristenja kako ga imam. Sto se tice baterije ja sam imao po 8h i 30min SoTa ne znam dali sam to bio tu lupio ss ili na xda i android centralu. No baterija uz hardcore koristenje ( ne znam za gaming, ne igram igrice ) moze izdrzati oko 5h SoT-a ili ti ga cijeli dan bez beda.
Ne znam evo sa jednim punjenjem ja sam u austriju otisao ujutro u 7 dosao doma oko 22h sa 14% baterije.
Sa dolaskom u austriju cijeli dan slusalice muzika, 4g+ i naslikavanje cca 150 slika okinuo. U zadnje vrijeme baterija je onak do 5h SoT no ne mogu rec da ne rape-am mob. 😁
|
Eto to je sve što sam tražio za opis jednog mobitela koji korištiš mjesecima. Hvala
Ja bi mogao i roknut svoj na njušku čisto ovako, pa da vidim dali će biti upita. Ako bude išlo dobro, valjda će sjesti novi mob kroz koji mjesec
A do tada power bank u đepu i vozi.
p.s. Kako vidim špekulira se oko lansiranja novog modela već početkom sljedeće godine, ako to bude isitna na kraju možda čak i cijene padnu još....Ali otom potom još.