View Single Post
Staro 04.12.2017., 12:53   #1698
thunder11
Premium
Moj komp

thunder11's Avatar

Datum registracije: Dec 2013
Citiraj:
Autor devaa Pregled postova
Napravi sto sam i ja tada napravio sa svojim G3 prodaj dok mozes jos dobiti neke postene novce, ako mozes nadodaj nes para i uzmi nes novo/rabljeno. To ti je najbolji lijek. G4 nije vrijedan te muke. Ja da sam se malo vise informirao vezano za G3 odnosno da sam procitao za probleme sa maticnom na njemu i pregrijavanjem, vjerojatno ga nebi ni kupio mada meni mob i nije bio tako los no ipak. No eto isao sam citati nakon kupovine jer tada je G3 bio nesto "najbolje" u cijenovnom rangu do 2500kn. G6icu sam uzeo nakon 3 mjeseca informiranja preko review-ova i sl. pizdarija. I zasad mogu reci nisam pozalio.
Pa to mi je u palo napamet, prodat ovaj i uzeti si zamjenu neku. Isto tako sam čitao podosta o G6-ici, mišljenja su podosta različita kao i uvijek. Nekima super flagship za te pare, a nekima opet smeta baterija i nekolicina stvari.
Više me brine kome ću opće uspijeti prodati ...polovnih ima ko dreka na oglasima iako je moj skoro nov pošto je zamjenjeno doslovce sve osim maskice na njemu, ali opet.

Još uz to ne vjerujem više toliko LG-u nakon ovog stresiranja sa mojim G4. Ti si vidim uzeo G6, kakav ti je mobitel do sada? osim što si zadovoljan?
- Baš gledam i da se nabaviti za 3000kn +/- 200kn gore dole, predpostavljam da će ići još dole krajem ove/početkom sljedeće godine.
thunder11 je offline   Reply With Quote