Tema: Virus!?
View Single Post
Staro 01.12.2005., 16:14   #1
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Virus!?

Imam jedni pitanje.Formatirat cu disk i ovako i onako ali tek da vidim mozda netko zna nesto o tome...
Ovako: mislim da sam pokupio neki virus ili nesto slicno. PRvo sta sam cudno primjetio je da mi je komp zamjenio particiju d: i e:. Znaci ona particija koja je prije bila d sada je e siguran sam sto posto da nije bilo tako i po tome jer sam imao disk c koji sam prepolovio da dvije particije i dobio c i d i kasnije ubacio jedan mali disk i dobio i njega kao e i sada ih je zamjenio. Sljedece cudno je to da su mi svi fajlovi koje sam radio u C++ u sada promjenili ikonu i dosla je ona defultna ikona od windovsa a prije je bila ona od C++a. I kada pokrenem bilo koji program u C++u javlja mi error kao you have one error ali ga ne navodi gdje je on.Znaci ne pise koji red i koji error sto je inace radio.Programi su ispravni 100%.
Malo mi duze dize sustav nego prije. I kada idem na net pise mi opening port i tako stoji 10 sec prije je to radio sekundu dvije.
Zastita je ZA,T-com,Avast,Ad-aware sve updejtano i sknirano sa Ad-awareom i avastom i nis ne javlja....
Rijesnje!? osim format jer to ce i ovako uslijediti da malo ga pobrisemo od smeca...
thanx!