Evo da i ja napišem novo iskustvo koje sam stekao sa svojim LG G4 ove godine.
Kao prvo nešto kratko o samom mobitelu.
Kupio ga prošlog ljeta tako da nema ni nepune 2 godine. Radio je ko urica, bio sam zadovoljan iako tada kritike po internetu nisu baš išle u korist G4.
Međutim, zadnjih 2 mjeseca je nastao problem oko baterije... Postotak baterije mi doslovno ide poput minuta na satu. Čitao sve moguće forume na ovom intertnetu, iskoruistio sve savjete koje sam uspio naći, međutim ništa nije pomoglo.
Tako sam se odlučio onjeti ja to lijepo na servis. Nakon 10 dana čekanja mobitel se vratio i pod opisom popravka navedeno kako je zamjenjena matična + nova baterija, nisam mogao vjerovati i sav sretan ja to upalim i krenem raditi pa time i testirati.
I gle iznenađenja isti vrag je i dalje, dakle mobitel je skoro nov što se tiče samih komponenti...nova matična, baterija i početkom ljeta sam mjenjao i ekran preko servisa jer je ajmo reći..."odustao". Ali opet se javlja isti problem, evo konkretan primjer:
Jučer kada sam dobio mobitel sa servisa i baterijom na 100% lijepo sjeo doma i počeo stavljati aplikacije koje mi trebaju ( da naglasim, nisu nikakve aplikacije za optimiziranje ili koja god sranja poput toga, nego one tipične + app od banke, tipkovnica i tako..igra niti jedna. Dok sam instalirao tih 10-12 app koje je trajalo uz namjestavanje moba cca sat i 20min...baterija je pala sa 100% na 65% u roku od samo sat i 20....to nisam imao do prije 2 mjeseca ni blizu, laganini bi izdrzao do kraja dana sa +/-m 20%, Sada jedva drzim upaljen mob od 9 ujutro do 16h. U ponedjeljak ponovno šaljem na servis po "savjetu" od prodavača...druge solucije nemam...kako je došlo toga neznam, šta napraviti da se riješim toga isto neznam.
Dali je netko ovdje imao istu takvu situaciju ?
EDIT: na battery usage mi screen troši 50% iako je stavljen na 30% snage