Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.12.2017., 16:42   #32932
wifi
Premium

wifi's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor X-Plosiv Pregled postova
Ne bi tako pričao da znaš kakva je cesta. Ima jedna dionica zig-zag, i ako pretičeš više od jednog auta, riskiraš čistu frontalku jer dosta često nema mjesta za izmaknuti se.

Isto kao i barban - raša, jedan dio ide cik cak, a stijene su, pa ne vidiš dok ne uđeš u zavoj..
pa stavi google street view link da vidim kakva je cesta...
inace, neke stvari ne vidis dok ne odes u suprotni smjer, tako da samo nagadjam, ali ako otamo ima bolji pregled...

Citiraj:
Autor pero_dinamit Pregled postova
Jesi ti uopće pročitao što je on napisao? Ajd pročitaj opet pa ponovi isto pitanje
Pa ako lik vrluda dok vozi jer dr.ka po mobu naravno da bi ga prijavio da mogu. Yebe mi se ako će samo sebe ubiti, problem je ako netko drugi nastrada jer on prčka po mobu dok vozi i ne gleda cestu ispred sebe.
Pa da znam da bi mi se neki dan dogodila neka nesreća, ne bi uopće sjeo u auto taj dan.
Stvar je u tome što nikad ne znaš što može biti i treba gledati cestu, a ne dr.kati i odgovarati Ivani na poruku što ćeš jesti danas. Jer možda ni se stigneš do ručka, a poruka neće nestati u roku od 5min ako na nju ne odgovoriš odmah.
pa ocito nisi skuzia jer po onome sto vidim na cestu, nije bas da se prijavljuju mobitelasi... ali sad je problem netko tko ide na punu... koliko ih je samo na mobitelu, a koliko ih odseta u suprotnu traku jer je na mobu?
nedugo nakon sto sam proda zadnje auto, sazna sam da je tip(ili mu zena) ima prometnu s njim kad ih je zenska iz suprotnog smjera strisala tako da je tipkala po mobu i usla u njihovu traku... nastradali prednji blatobran, vrata, retrovizor, bok... par centi vise i imali bi frontalku... tako da sam osobno jako alergican na ove s mobitelom, dok ove koji pretjecu jos i pustim tako da im se maknem skroz udesno i taj mi vise ne predstavlja ni problem ni opasnost... a rijetke su te ceste di se ne mogu provuc tri auta po sirini ceste...

Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Nijedan motor ne treba uzimati dok ne prodje bar 5 godina u eksploataciji. Jednostavno je tako. Bio on Mercedesov ili Peugeotov.

Zapravo, najbolje je uzeti motor koji je najduze u opticaju. pa cak i kod najnovijih modela.
i to je dvosjekli mac... neke se djecje bolesti mozda isprave, ali isto tako moguce da se nove stvore ako se otkrije da je moguce skinit jos koji mm materijala ili odabrat neki jeftiniji materijal umjesto originalnog...
a za gume recimo ispada najbolje kad ih se uzme kad se pojave - tada se proizvodjac jos uvijek trudi ponudit najbolju smjesu jer ne zna iz koje ruke ce te gume doc na testiranje u neki od casopisa. kasnije, kad testing ludnica prodje, onda gume stizu iz uzbekistana i nisu nuzno iste one koje su bile na testu.
wifi je offline   Reply With Quote