View Single Post
Staro 29.11.2017., 17:18   #4942
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Ni danas nisam dobio ovo sa gornje slike!
Kod mene poštarica jednostavno ne dođe svaki dan u zgradu iako je vidim na ulici i u kvartu.
Ne znam da li ima previše posla, da li joj netko ne stavi u vreću/torbu da to dostavi no mali paketići (dok ih se moglo pratiti preko PP HR) su mi za 6-7 dana zakašnjenja kasnili (Rijeka, za dostavu npr 2.10 i onda "pokušaj dostave 6.10." i onda dobijem tek 9.10.)
To uopće ne rješavaju već je stanje još gore.
Sada me ova preporučena koja je u suboti u pošti bila, ni danas nije isporučena.
Nema ni žutog papirića, danas poštaricu uopće nisam vidio.

Kao da sam na nekom otoku gdje jednom tjedno poštarica dolazi....

Prije sam se žalio jer ja po trackingu se potpišem i dobijem pošiljku danima prije nego što je dobijem u stvarnosti (sada ni po trackingu ne dobijem) uz odgovor;

Citiraj:
Provedenim postupkom i uvidom u relevantnu dokumentaciju utvrđeno je da su pošiljke potpisane, ali nažalost nismo u mogućnosti utvrditi tko je iste potpisao te nismo u mogućnosti utvrditi gdje su se nalazile u vremenu između preuzimanja i stvarnog uručenja.
Žao nam je zbog mogućih poteškoća i nesporazuma proizašlih iz nastale situacije te se nadamo da ćete uvažiti naše obrazloženje.

U slučaju neslaganja, obavještavamo Vas da u HP - Hrvatskoj pošti d.d. djeluje Povjerenstvo za pritužbe potrošača pri HP - Hrvatskoj pošti d.d., Branimirova 4, 10000 Zagreb, kojem se u roku od 30 (trideset) dana od dana primitka ovog odgovora možete obratiti radi zaštite svojih interesa, sukladno odredbi članka 54. stavka 5. ZPU, kao i na adresu e-pošte: prituzbe.povjerenstvo@posta.hr

S poštovanjem,

Hrvatska pošta d.d. | Sektor za korisnike
i ništa se nije promijenilo