View Single Post
Staro 29.11.2017., 13:18   #4932
xXxSsS
Premium
Moj komp

xXxSsS's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Branimirova -> Lokalna pošta --> isporuka" u slučaju da se radi o HPu, meni obično dođe sve u roku tjedan dana iz EU ukoliko se radi o paketima preko hrvatske pošte.
-->
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ekipa, imam problem koji je sad već postao ozbiljan.

Naime, ove godine, pogotovo od svibnja/lipnja do danas ja imam problema s poštom.
Redovito naručujem gluposti preko ebay-a, uvijek samo i isključivo iz EU.
No, događa mi se da itemi kasne po mjesec dva tri. Stvari koje su nekad dolazile unutar tjedan dana sada dolaze po dva mjeseca iz Njemačke, Nizozemske, Britanije, Francuske.

Zvao sam poštu kod sebe u Sv.Ned - ne znaju ništa, zvao sam Jankomir (sabirni centar ili što već) - nemaju pojma, zvao Branimirovu - rekli da pišem pisani prigovor, napisao i tu stalo..

Imate li vi kakvih iskustava s kašnjenjem paketa? Jer čini mi se da bi to mogla biti lijenost lokalnih poštara no ni sam nisam pametan i ne želim upirati prstom u nekog bez bar nekakvih indicija...
Kod mene je sve ok, dolazi sve na vrijeme, isto Sv. Nedelja ( doduše Strmec ali prvo ide u poštu u Sv Nedelju pa tek u moju. ), nema ti veze Jankomir, ruta paketa je "Inozemstvo --> Branimirova -> Lokalna pošta --> isporuka" u slučaju da se radi o HPu, meni obično dođe sve u roku tjedan dana iz EU ukoliko se radi o paketima preko hrvatske pošte.
xXxSsS je offline   Reply With Quote