Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 29.11.2017., 13:05   #8902
Šole
Premium
Moj komp

Šole's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor jean luc Pregled postova
@ Šole:

SH bi značilo second hand. Za cca. 4 tisuće kuna možeš dobiti solidne nove (iz dućana) početne samostojeće kutije - jedan par dakle, što bi za veličinu tvoje sobe bilo i poželjno.

Ako većinom slušaš muziku, to bi bio dobar put.

Ako su ti važniji filmovi, onda bi trebao uzeti za početak prednji par i centralni, jer je centralni važan za dijalog u filmovima i to bi bio nekak osnovni setup.
U tom slučaju bi, jasno, imao dovoljno novaca samo za manje zvučnike za policu + centar.

U oba slučaja, pogledaj za početak Dali Spektor seriju, to je mislim sad trenutno najbolji deal u osnovnoj klasi.

Mislim da zvučnici iz paketa nisu vrijedni novaca odnosno da je previše kompromisa u njima.
Ako baš želiš svih 5 zvučnika, pogledaj što se nudi u oglasima.
Da isao bih vise na setup gledanja filmova, pa bih slozio neki surround system. Hmm... znaci morao bih se rastegnuti jos malo, iako nisam mislio ici iznad toga.
Mozda nadem nesto na akciji pa uzmem. Pogledat cu i oglasnike pa vidjeti sto se nudi. U obzir mi dolazi i uzimanje u njem gdje bih skinuo njihov PDV.

Uzeo bih odmah cijeli setup kad vec kupujem, barem 5.1. Iako vidim trebao bih se dosta rastegnuti za te Dali. Dobar sistem bi onda bio Dali spektor 2 + 6 + Vokal + Sub E9F? sto mi jako prelazi granice budzeta
Kako bi ti slozio sve?

Kako je sa kombinacijom proizvodaca, da li ih je dobro kombinirati, da su prednji od jednog, zadnji drugog itd.?

Sto mislis o ovome Onkyo TX-NR676E sto sam uzeo? Bio za black friday za 300chf
Šole je offline   Reply With Quote