Citiraj:
Autor Mommistake
Zaboravio, Drug će me razapeti radi toga
Doom vrhunska igra.
Nema Divinity što raditi u konkurenciji sa Witcher 3, Doom, DS3, Fallout 4, Overwatch, BF1...
|
E jebemu sad.

Lurkam masu na forumu i stvarno vidim da igras sve i svasta, ali ne kuzim kako mozes usporedivati Doom i BF1 sa ostalim tj. sve njih medusobno za goty. Divinity je tip RPGa koji te treba privuci, ako ne na prvu mene je nakon vise pokusaja zavezao za pc. Dok je Witcher je dalko najveci goty zadnjih godina, ali njega po strani ni F4 ni DS3 mi nisu pruzile toliku dubinu i zelju za igrom, daleko od toga da nisu odlicne igre, ali DS3 je isto kao i Divinity igra koja te treba privuci, a mene nije, a F4 mi nije legao jer sam presao F3 i NV prije nego sam ga probao, a nakon NVa mi je bilo vrlo mlako iskustvo, sto mi Divinity nakon jedinice nije bio. Ja sam stajalista da FPSovi moraju biti jebeno remek djelo da bi bili goty u usporedbi s rpgovima, zato o Doomu ni ne razmisljam iako je super fun bio.
Ovo je sve moje misljenje, hnam da sam poseban i da se neces slozit samnom, ali bar da ti razjasnim da ne bi bilo da serem samo.