Čoeče pa svi mi dajete kontradiktorne odgovore: prvo dobijem "stavi samsunga jer se bolje clocka (ima labave latencije) i nis ne diraj u BIOSu" a ti mi kazes "stavi Hynixa i izjednaci latencije".. da nisam vec odavno pitao konkretno sta s tim latencijama ne bi nis reko
Mislim da cu za pocetak poslusat
Illusiona jer mi je najprirodnije stavit BIOS za Hynixa i promjenit te latencije...
Samo jedno pitanje u vezi nestabilnosti.. naime u zadnje vrijeme mi se FarCry rusi.. tu i tam igra zasteka (stane na par sekundi) a tu i tam mi cijeli komp stane i moram rucno resetirat... jel ima to ikakve veze za otkljucanim pipeovima? Inace mi je i proc clockan (i sam bas vratio tvornicki clock da malo testiram) al ne strasno..
ATITool ne prijavljuje NIKAKVE artefakte cak ni kad podignem clock graficke pa se nadam da su mi pajpovi u redu.. sta mislite?
Edit: Evo sad sam igro sat vremena na default CPU clocku, i cak sam digo takt graficke i sve radi tip-top..nema stucanja ni nikakvog rusenja. Pretpostavljam da je bio problem u procu. Budem digo malo napon pa brijem da ce to rjesit problem..