View Single Post
Staro 27.11.2017., 13:29   #2701
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011
Citiraj:
Autor His Airness Pregled postova
1. Kako god okreneš, ima više pokrića od FIAT valuta. Plaću gledamo na ekranu, plaćamo karticama....sve jedinicie i nule koje se prebacuju amo-tamo.
Što misliš kad bi svi odlučili podignuti sve iz banke? Toliko novca NE POSTOJI u svijetu. Kolaps.

2. Vidim hvataš se stalno za to. Polako, bude. Pogledaj citate u mom prošlom postu. Ništa ne ide preko noći.
Iako osobno ne vjerujem da će BTC biti među glavnim dig. valutama sa plaćanje. Vjerojatno će koegzistirati razne dig. valute koje će biti i regulirane i koje se mogu lako prebacivati jedna u drugu. Nešto kao atomic swap što BTC i LTC testiraju. Sam BTC vidim više kao nekakvo digitalno zlato.

I da, trebaš li npr. šišanje? http://www.netokracija.com/frizerski...bitcoin-136965
1. Apsolutno se slažem s tobom no krivo si me shvatio. Ja ne potičem niti preferiram FIAT novac, no isto tako ne možemo pobjeći od činjenice da se npr. proračun USA izražava u USD a ne BTC. Ukoliko USA procijeni da nešto ne odgovara njihovom prosperitetu uvijek imaju trigger happy presjednika koji ima nuklearno oružje. Što prosječni online kapitalist može? Odlučiti ne majnati i prodati sve po cijeni koju je spreman netko platiti... Big deal

2. Ajmo još 4 dućana pa da se uključim u ovaj internet kapitalizam hype Nego imaš jedan oksimoron "regulirana digitalna valuta" - to je samo sebi protuprirodno Dio o zlatu nemam namjeru komentirati.
tomov je offline   Reply With Quote