View Single Post
Staro 30.11.2005., 23:54   #22
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Ovako. Sad mi je dosta. Pogotovo ovih nadobudnih čobana. Tišina je stvar osobnog stava. Ali onaj kome ne SMETA 98db u sobi i sauger i fen u jednom, NEMRE bit zdrav. AMEN.

MCG:

Citiraj:
Vidim da si i ti nasjel na onu staru narodnu nema boljeg coolera od Freezera za te pare. Nosi to njesra u HGspot i nek ti daju novi.....priprijeti im.
Odi pred špigel i lupi u njega. glavom. jako.

Citiraj:
da nekvalitetan je i definitivno nije najbolji cooler za te pare
Ponovi predhodni zadatak 2x

Citiraj:
Zalman 7000B-AlCu za cca. 180 kn.
LOOOOOLčina :clap:

Citiraj:
Zalman ''vrišti'' na cca. 45 dB, dok Freezer uredno ''krešti'' na 50 dB
Kojeg si slušo dok si bio na LSDu? Da znamo usporedbe radi.

Citiraj:
a Freezeru najprije trebaš spolirati bazu da bi hladil kak spada i naravno nadati se da ventilator ne krepa ili ga odmah nakon kupnje zamijeniti s nekim 80 mm ili 92 mm
Zašto pobogu ?

Zbog par loših primjeraka? Onda su sve 6800LE smeće po toj teoriji?

Citiraj:
čim je SilentPC odma mi je sve jasno.....tipovi pate ne nečujno i naravno da im ništ ne paše.
Imali su mengu taj dan. Siguran sam.

Citiraj:
Naravno da je Zalmanovo rješenje skuplje kad je (po meni) i kvalitenije, a bome kvaliteta se plaća (a i ime), ali nije to ni tolko bitno. Ja bum rađe dal cca. 250 kn za Zalmana 7000B-Cu nego iste pare za Freezera Pro il 64.
Go for it

Onak več mi je u laganini dosta slušat ovakve gluposti zbog par loših primjeraka. Frizer je za te pare numero uno. Ja ga imam. I zadovoljan sam sa njime. Stock vent radi normalno... Sve super. A ak je meni tiho onda je vama nečujno.
Fleks je offline   Reply With Quote