dadoremix razumjem te sta oces rec al opet 13 plisanih majmuna nije sad neka kolicina kao sta ti tvrdis da je to sigurno za prodaju. Primjerice zar ja ne mogu recimo organizirat rodjendan za svoju kcerku i zeli da svako dijete kao gost dobi plisanog . Poanta je da 13 komada ipak nisu po meni neke enormne koicine, to jos uvijek mogu biti pokloni i darovi za prijateljice od kceri. To je samo moje misljenje. Onda opet jedno moje pitanje narucim kutiju sa 100 prstena po cijeni komplet 16, 99 eura? Koliko ja moram platit carine na to buduci je za komercijalne svrhe? Mislite da tesko prolazi tako jedan paket prstena, velicine a i debljine kao proosjecni cokolatini. Vjeruj dadoremix istina je da su suvenirnice skupe i da dosta stvari kosta i do 5 puta skuplje, al prijatelju plati ti 15 000 eura najma za 3 i pol - 4 mjeseca rada. Nemoj gledat ono ti si plisanu igracku nabavio za 10 kn a prodo za 50. Treba platit 15 milja najma za sezonu da cijene nisu paprene tako, ti nikad ne vratis tu najamninu, Sorry sta sam skrenuo sa teme, lijep pozdrav