View Single Post
Staro 21.11.2017., 20:50   #9808
Vade_Darther
Registered User

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kad bih TV pred kojim sjedim max 3 sata tjedno, birao po tom principu, ne bih nikad kupio TV.

Dobro je napisao kolega gore...kupujem TV da ga gledam, a ne da pišem doktorat o njemu.

Ako si u petak navečer pustiš film i onda umjesto filma gledaš kuteve, osvjetljenje i sve ove pizdarije koje si naveo kako bi opravdao kupnju puno skupljeg TV-a...onda sorry, ali imaš ozbiljnijih problema.
Cim sam spomenuo Grundig ocekivao sam da ces se ti pojaviti jer sam vec imao raspravu sa tobom i zavrsili smo je time da me ne interesuje sta ces kupovati za svoje novce i dalje tak mislim.

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
I tko si ti da nekome određuješ njegovo poimanje bang for buck?
Poimanje bang for buck nije frizura ili odjevni predmet pa da je subjektivna stvar nego je to objektivno. Mogu ja sad kupiti kineske naocale za 2 dolara na ebay-u i govoriti da je to bang for buck ali objektivno kupio sam smece.
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
I ako ćemo o likovima, ja vidim jednog ovdje koji ne zna koristit multiquote...
Eto ti tvoj, veoma bitni, multiquote.

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Baš šopate Vadera, ono, tutta forza. Grozni ste Ni ja se ne mogu oteti dojmu da je covjek prije 10 dana kupio tv i evo uspio napisati 66 malih doktorskih disertacija do ovog trena. Ode tema na ocat
A vidim i ti si se pridruzio. Mogu li znati na cemu se temelji taj tvoj dojam?

Citiraj:
Autor sibica Pregled postova
Može preporuka tv-a koji bi se povremeno koristio,dijagonala od cca 80-110 cm,dvb-t2,dvb-s2,hevc i CI+slot za HRT satelitsku karticu?Cijena do nekih 3000 kn.Smart mi nije bitan jer imam android player.

Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
Da li ces ga gledati iz kuta ili ravno i u kojem ambijentu(mrak, svjetlo)?

Zadnje izmijenjeno od: tor. 21.11.2017. u 21:23.
Vade_Darther je offline   Reply With Quote