Citiraj:
Autor 1v@n
 Kad bih TV pred kojim sjedim max 3 sata tjedno, birao po tom principu, ne bih nikad kupio TV.
Dobro je napisao kolega gore...kupujem TV da ga gledam, a ne da pišem doktorat o njemu.
Ako si u petak navečer pustiš film i onda umjesto filma gledaš kuteve, osvjetljenje i sve ove pizdarije koje si naveo kako bi opravdao kupnju puno skupljeg TV-a...onda sorry, ali imaš ozbiljnijih problema.
|
Cim sam spomenuo Grundig ocekivao sam da ces se ti pojaviti jer sam vec imao raspravu sa tobom i zavrsili smo je time da me ne interesuje sta ces kupovati za svoje novce i dalje tak mislim.
Citiraj:
Autor fanATIk
I tko si ti da nekome određuješ njegovo poimanje bang for buck?
|
Poimanje bang for buck nije frizura ili odjevni predmet pa da je subjektivna stvar nego je to objektivno. Mogu ja sad kupiti kineske naocale za 2 dolara na ebay-u i govoriti da je to bang for buck ali objektivno kupio sam smece.
Citiraj:
Autor fanATIk
I ako ćemo o likovima, ja vidim jednog ovdje koji ne zna koristit multiquote...
|
Eto ti tvoj, veoma bitni, multiquote.
Citiraj:
Autor xlr
Baš šopate Vadera, ono, tutta forza. Grozni ste  Ni ja se ne mogu oteti dojmu da je covjek prije 10 dana kupio tv i evo uspio napisati 66 malih doktorskih disertacija do ovog trena. Ode tema na ocat
|
A vidim i ti si se pridruzio.

Mogu li znati na cemu se temelji taj tvoj dojam?
Citiraj:
Autor sibica
Može preporuka tv-a koji bi se povremeno koristio,dijagonala od cca 80-110 cm,dvb-t2,dvb-s2,hevc i CI+slot za HRT satelitsku karticu?Cijena do nekih 3000 kn.Smart mi nije bitan jer imam android player.
Poslano sa mog Redmi Note 4 koristeći Tapatalk
|
Da li ces ga gledati iz kuta ili ravno i u kojem ambijentu(mrak, svjetlo)?