View Single Post
Staro 30.11.2005., 12:54   #487
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by Jozha
Eto da se i ja malo obrukam kao novi korisnik amd proca sa naramkom brzopoteznih pitanja:

1. za koju tetku se na ploču moraju spojit molex i flop napajanje?jel to obvezatno il se fakat mora?
2. zakaj nemam množitelj 10 u bios-u?ili moram flešat bios da bi ga dobio
3.negdje sam ovdje na početku pročitao da nije dobro držat fsb točno na 300 nego malo više il malo ispod!kaj fakat?u čem je fora?
4. jel netko ugradio vodeno na proc?ako je na koju shemu idu nosači za blok?
5.kaj je bolje:flešat bios iz windoza ili prek flopa?
1. Trebalo bi se sve spojiti, ploča nudi visoke voltaže tak da.... Hdd i fdd (5V/12V)konektori(oni ispod cpu socketa)služe za dodatnu stabilnost sistema kod korištenja jake graficke tj. kod korištenja SLI-ija,DXG-a. Onaj dodatni 4 pinski (+12V) konektor služi za dodatno napajanje +12VDC regulatora voltaže procesora.
2. Kolko vidim koristiš venica 3000+, pa njemu i je max. množitelj x9(3200+ koristi max.množitelj x10, 3500+ x11....)-kako je sniper rekao.
3. Jesi li siguran da si to ovdje pročitao. Sumnjam da nije dobro, ja sam koristio 300 masu puta-sve ok.
4. Nisam tak da nemrem pomoć.
5. Ja sam bio sretnik kojemu se komp zbrejko prilikom fleshanja biosa iz windowza(nemam disketnu jedinicu pa nemrem drugačije), uglavnom morao se ponovno programirati čip od biosa. Preporučljivo je prek diskete, no da ti se dogodi ovo ko meni moraš biti pehista.