View Single Post
Staro 15.11.2017., 10:16   #587
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Nakon 472 pitanja o socketu 1155 i Z77 Asrockici, evo prvog pitanja za moderniji socket tj procesor

Nije. Nakon Ryzena i Coffee lakea sa 6 glava za 1300-1700 kn, ovaj procesor ne vrijedi više od 1400 kuna i to samo zbog gejmerskih performansi koje daje tj jasno da vrijedi vlasnicima istih i onima koji misle da krajem 2017 godine lanjski quad core sa HTom je way to go into the future sa socketom koji samo što nije EOL.

Ako misliš raditi nekakav iole normalan upgrade, Coffee Lake i5 8600K ili neki non K za iste ili čak manje pare nego ga quadaru sa HTom bez gare.

Sent from Mobara
Di si vidio i7 kofi za 1700 ??

Necu uzimat kofi nemam tolko para trenutno. Skylake-a bi uzeo ili eventualno kaby-a ako naiđe dobra ponuda.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Ako imaš ddr4 rame (a 99% imaš, tj. male su šanse da imaš Z170 sa ddr3) bolje ti je prodati ploču i uzeti nešto novo (coffee ili ryzen)
A ako uopće nemaš ni ploču, ne znam zašto uopće razmatraš te stare opcije pored novih hexa za te novce
Plocu imam, memorije su na putu, samo proc mi fali jos, uzeo bi samo i7 nista ispod.

Necu prodavat plocu jer mi je cisto oke, samo bi proc uzeo, ali za neku pristojnu cijenu.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 15.11.2017. u 10:27.
Thermaltake je offline