Citiraj:
Autor Smarty
Dali radi Uber na Miui-u? Negdi san bia procita da neradi. Da prilokon potvrde izbaci gresku.
Dali netko od vas koristi Uber da potvrdi?
Iduci tijedan iden u Rijeku pa da se negubin sa gps-on, zadnji put san uletija u jednosmjernu u centru
Thnx.
Sent from my MI 5X using Tapatalk
|
Meni ne radi na kineskom ROMu. Prvo se nisam mogao ulogirati pa sam slao uberu mail i rekli su mi je account zablokiran radi necega (nisu specificirali niti odgovorili na pitanje zasto). Nakon toga mi je account proradio ali ne mogu naruciti voznju, baci gresku prije nego mi dodjeli vozilo. Sjebano je jer ne mozes provjeriti da li radi ili ne prije nego narucis voznju, a meni se vise ne da slati mailove uberu.
S obzirom da imas EU rom kao ovi iznad kojima app radi vjerojatno neces imati problema ali javi ako isprobas. Moram se nagovoriti fleahat drugi ROM.
Nevezano za uber, WhatsApp notifikacije su mi proradile same od sebe prije jedno 2 tjedna. Gmail notifikacije i dalje ne rade.
BTW na 5x dosao MIUI 9, split screen i double tap on settings button za brzo saltanje medju apovima. Tak tak korisno, nista drugo nisam primjetio.