Citiraj:
Autor Gabre
@ Ivan A i TKO SI TI da ja tebi opravdavam sto cu kupiti i otkud ti znas moje potrebe?!
Ti se kotrljaj u svom firminom renaultu ili cemu vec a nas ostale pusti na miru.
Chrysler pacifica je minivan, prednji pogon. lijepo izgleda izvana. ostatak je kombi.
Toyota Highlander, znaci, njih iskljucivo valjda voze indijci i pakistanci, i ruzne su u picku materinu, imaju CVT mjenjac koji je uzas, i nemas pristup trecem redu sjedala ako imas 3 auto sjedalice kao ja. doplata za awd.
Honda Pilot ista stvar sa sjedalicama, mjenjac isto burek, cijenom cak i skuplja.
i nisam nigdje napisao da je VW premium.
Kako obozavam pametnjakovice koji znaju sve o americi/kanadi a nisu nikad preletili ocean.
Panoramix, ima, sto s njima? pa za te novce opet biram njemacko sveto trojstvo, nego precijenjene toyote.
|
Zašto bi se ikome opravdavao? Meni je samo blesavo na CA / US tržištu kupovati auto njemačkog proizvođača, i to model koji nigdje drugdje na svijetu ne postoji, i onda se čuditi dječjim bolestima. Nije Atlas jedini auto te klase, a opravdanje da neki auto isključivo voze pripadnici neke rase je...rasizam, jelda?
Čisto da quoteam i to:
Citiraj:
Autor Gabre
toyotu i ostalu azijsku ekipu ne mogu smisliti jer ih voze iskljcivo Infijci, pakistanci
|
Okej, radije želiš biti viđen u VW-u, nego u autu kakav ti vozi susjed iz pakistana, tvoj izbor i tvoj problem. Kaj se pjeniš odmah?
Ja obožavam pametnjakoviće koji odu van i pametuju s visokog. FYI, živio i radio u Americi. Vozio se u svačemu (Toyote Yaris, Corolla, Camry, Nissan Versa, Jeep Compass, Dodge RAM, Chevrolet Express, Impreza WRX STI, Honda Civic, Kia Carnival...), na relacijama i do 1500 km u komadu. Overall najbolji američki auto je japanski auto i to je činjenica.
Da sam nastavio živjeti gore, imao bi Toyotu ili Nissana, prema dotadašnjim iskustvima.
Gore sam quoteao da si napisao da nitko od japanaca nema ništa vrijedno spomena u toj premium kategoriji što bi reklo da tog VW-a smatraš premiumom. No, nebitno.