Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.11.2017., 19:14   #32643
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
cemu cudjenje, svaki polovni auto trazi odrzavanje.

Ja sam samo naveo da netko tko kupi novi auto i dalje trosi na odrzavanje, popravke, servise... svejedno koji auto.

Ili kupujes na leasing pa svake tri godine po novi, samo bacis racunicu koliko love na taj nacin potrosis...

Ja sam prezadovoljan... aute te velicine koji mi je bio potreban da bi mi unutra stale 3 sjedalice, cvrst, sa quattrom, dobrom opremom, novi bi me kostao jedno $700-800 mjesecno leasing. U jednoj godini bi potrosio vise na njega nego na ovoga u 3 godine, UKLJUCUJUCI kupovnu cijenu.

sada smo uzeli novi VW Atlas na leasing, $650 mjesecno, i eno nemam ga mjesec dana moram s njim u servis jer nesto zuji iz ventilacije, trese na autocesti, te trgne pri saltanju iz prve u drugu...

super su novi auti. A Audi ni nakon 190000 ne trga na saltanju, niti mu zuji ili klapa ista u unutrasnjosti..... uopce ne zelim ni razmisljati kako ce ovaj atlas izgledati nakon 13 godina...
Moram priznati da ne razumijem logiku uzimanja njemačkih auta u Americi / Kanadi.

Za Ameriku znam da su import auti katastrofalno skupi za održavanje, a bilokakvi dijelovi za starije modele su em skupi, em teško dobavljivi. Sigurno nije puno drugačije i u Kanadi.

Frendica u Americi vozi Passata i proklinje dan kad ga je kupila. A kupila ga je samo zato jer joj je auto bio poznat s ovih prostora, pa je došavši gore u džunglu autiju koje je prvi put vidjela išla na poznato.

S druge strane, frend u Kanadi imao Nissana, sad je na Toyoti i kaže da nema šanse da kupi američki, a još manje europski auto. Kaže da je pouzdanost iznad svih američkih, a održavanje je daleko jeftinije od europskih.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote