Citiraj:
Autor Elder
Probaj to testirati na izlazu sa autoceste za pojatno ili ti westgate  pa javi rezultate.
Vecina izlaza u zagrebu koliko ja znam imaju lijepi glatki asfalt tako da ih nije problem proci dosta brzo po morkrom ili suhom. A sad pitanje je koji auto vozis jer nije ni sve do guma, nego i kakav ti je ovjes itd
|
Pa ovo mi je testno mjesto za gume (kad nema prometa ili je jako rijedak) jer zavoj ima dobar nagib, relativno je kratak za zavoj od nekih 100° i ima mjesta za korekciju ako se pretjera... a smisao testiranja gume na grbavom i/ili ispucalom asfaltu ne kužim?
Pa ponavljanje prolaska kroz takav zavoj kakav opisuješ (odnosno zavoj sa lošom podlogom, lošim nagibom, prelomljen u jednom dijelu i sl.) ne služi za testiranje guma već ovjesa
Citiraj:
Autor papčić
Primjeti trokut prije pocetka tih gumenih granicnika na stupu i na asfaltu, imas ih i za na most i s mosta prema Luckom i iz smjera Remetinca na Av. Dubrovnik...Prednost ima onaj koji izlazi s Rotora u Kajzericu ili Gaj..Inace bi morao gotovo stati u srednjoj traci i cekati da se u "tvojoj" traci oslobodi prostor ako zeli skrenuti desno u kvart (npr. radim u MCD i cesto izlazim iz rotora pa na Kajzericu)...
Inace i meni je taj opisani zavoj poprilicno drag za provest se, prebacit u skroz lijevu na mostu i oplest po gasu...
|
Znam za trokute, ali ti trokuti su ostaci nekadašnje regulacije kad nije bilo pune linije i gumenih graničnika pa su nakon što su graničnici postavljeni, nepotrebno nastavili iscrtavati trokut u toj krajnjoj desnoj traci.
Naime, prije gumenih graničnika na Av. Dubrovnik počinje puna linije između srednjeg i desnog kolničkog traka i nastavlja se još par metara od zadnjeg graničnika iza rotora po čemu je i onaj koji vozi krajnjom desnom trakom i onaj u srednjoj već prošao rotor i sad su obojica na Jadranskom mostu, a kako se preko pune linije ne bi smjelo preći u drugu traku, kad počne isprekidana vrijedi pravilo desne strane i onaj iz srednje mora čekati.