Citiraj:
Autor bertone
Ako ti je to za Imprezu, onda su Save čist OK jer je problema po mokrom bilo sa S3 Eskimo, ove HP2 su po pričama korisnika OK, a tebi će dodatno pogon odraditi neke manje (ako ih ima) nedostatke same gume.
Usput, kako sam već napisao, nedavno sam uzeo ljetne Save UHP i nakon cca 1500 odvezenih km mogu samo reći da još nisam našao gdje im je granica, a sve ostalo su odradile odlično... npr. izlazak sa Av. Dubrovnik na Jadranski most mi je testno mjesto za držanje gume u relativno kratkom zavoju i po mokrom je ulazna brzina 70-75 izlazna 90 km/h, po suhom ulazna 90 izlazna 110 km/h i u oba slučaja bez ikakve naznake gubitka trakcije... meni dosta jer je i to debelo previše zbog onih koji izlaze iz rotora na srednju traku Jadranskog mosta pa znaju često odmah iza onih gumenih graničnika oplesti u krajnju desnu, tj. moju kolničku traku.
|
Primjeti trokut prije pocetka tih gumenih granicnika na stupu i na asfaltu, imas ih i za na most i s mosta prema Luckom i iz smjera Remetinca na Av. Dubrovnik...Prednost ima onaj koji izlazi s Rotora u Kajzericu ili Gaj..Inace bi morao gotovo stati u srednjoj traci i cekati da se u "tvojoj" traci oslobodi prostor ako zeli skrenuti desno u kvart (npr. radim u MCD i cesto izlazim iz rotora pa na Kajzericu)...
Inace i meni je taj opisani zavoj poprilicno drag za provest se, prebacit u skroz lijevu na mostu i oplest po gasu...