Tema: Automobili
View Single Post
Staro 08.11.2017., 16:36   #32606
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor bertone Pregled postova
Ako ti je to za Imprezu, onda su Save čist OK jer je problema po mokrom bilo sa S3 Eskimo, ove HP2 su po pričama korisnika OK, a tebi će dodatno pogon odraditi neke manje (ako ih ima) nedostatke same gume.

Usput, kako sam već napisao, nedavno sam uzeo ljetne Save UHP i nakon cca 1500 odvezenih km mogu samo reći da još nisam našao gdje im je granica, a sve ostalo su odradile odlično... npr. izlazak sa Av. Dubrovnik na Jadranski most mi je testno mjesto za držanje gume u relativno kratkom zavoju i po mokrom je ulazna brzina 70-75 izlazna 90 km/h, po suhom ulazna 90 izlazna 110 km/h i u oba slučaja bez ikakve naznake gubitka trakcije... meni dosta jer je i to debelo previše zbog onih koji izlaze iz rotora na srednju traku Jadranskog mosta pa znaju često odmah iza onih gumenih graničnika oplesti u krajnju desnu, tj. moju kolničku traku.
Primjeti trokut prije pocetka tih gumenih granicnika na stupu i na asfaltu, imas ih i za na most i s mosta prema Luckom i iz smjera Remetinca na Av. Dubrovnik...Prednost ima onaj koji izlazi s Rotora u Kajzericu ili Gaj..Inace bi morao gotovo stati u srednjoj traci i cekati da se u "tvojoj" traci oslobodi prostor ako zeli skrenuti desno u kvart (npr. radim u MCD i cesto izlazim iz rotora pa na Kajzericu)...

Inace i meni je taj opisani zavoj poprilicno drag za provest se, prebacit u skroz lijevu na mostu i oplest po gasu...