View Single Post
Staro 07.11.2017., 23:42   #290
batanona
Registered User

Datum registracije: Nov 2017
Citiraj:
Autor Matth€w Pregled postova
Ja sam zadnjih mjesec dan istraživao i uglavnom se do 3000 kuna preporučuje Bosch WAN20060BY, ili ako se možeš protegnuti, best buy bi bio WAT24360BY.

Ja još gledam da li da uzmem jači model obzirom na motor bez četkica i bubanj protiv habanja odjeće.
BOSCH je vjerojatno najbolji izbor. Ove godine imam nesreću da moram mijenjati nekoliko stvari, godine su učinile svoje. Poslije lošega iskustva s Gorenje hladnjakom, naravno da sam perilicu kupila od Boscha i nadam se da bude dobra. Na Gorenje hladnjak sam se odlučila upravo jer mi je ime nešto značilo, servisa je nekada bilo dosta, a onda shvatila da servisa je jako malo, da se dugo čeka i da je Gorenje proizvod kvalitetom ravan kineskim jeftinim proizvodima. Hladnjak je doslovno stao usred ljeta samo zato jer sam mu stavila lubenicu na hlađenje. To mu je bilo previše, 10-ak kg sam bez problema hladila u starom hladnjaku, a ovome današnjem kombiniranom treba onda nekoliko dana da se osuši iznutra, kako bi opet proradio. O bacanju hrane u međuvremenu bolje da ne mislim. I to svaki puta kad ga malo više napunim.Naravno da nikada više Gorenje u moj dom. Radi se o hladnjaku GORENJE NRK6191MW. Skupa pogreška, pa barem neka drugi znaju.
batanona je offline   Reply With Quote