View Single Post
Staro 02.11.2017., 23:01   #6982
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ne treba biti bezobrazan, samo uvjerljiv i uporan mog frenda su odjebali za 50%, čak i za prvu godinu. Agent mu je rekao da je puno podjeljeno i da više ne smije. Onda je zvao direkt VIP i dobio ali samo prvu godinu.

To sve ovisi na koga naletiš. Ja sam naletio na lika u VIPu s kojim sam sve dogovorio. Naletio sam na lika u B.netu koji je za moju baku isto super odradio i pomogao. Naletio sam na curku koja mi je riješila i spasila me kod tehničke službe... ali ima i kriplova koji niš ne riješe jer niš ne mogu. Jebiga. Tako je kod svakog ISPa.

Nakon 56k modemske veze 2002-2005, do sada sam imao redom:
2005-2008 - Iskon ADSL (T-com priključak + Iskon paket prometa)
2008-2009 - MetroCARNet ADSL
2009-2014 - OptiCARNet / Optima ADSL
2014-2017 - H1 Telekom VDSL
2017-... - B.Net

Najbolja tehnička podrška, najuljudnija i najprofesionalnija ekipa je bila u H1 telekomu. Nikad mi nisu muljali, slali su promptno tehničare, dali mi 22 Mbita upload iako je bilo 15, jer je parica podržavala i tako dalje. Ok, parica je degradirala pa je palo sa 50 na 39 Mbita down... ali da su se oni ugurali na kabel ili imali optiku kod mene, ostao bi na njima.
Sa svima je bilo natezanja i gluparija i kuknjave kad sam odlazio. Oni su uvijek bili fer. E sad... to je moje iskustvo sa njima. Metronet sam imao kratko jer sam se 2009 odselio od staraca i mislim da nikad nisam ni zvao njihovu szk i tehničku jer je to radilo stvarno bez greške... tada je to bilo 150 kn mjesečno 4 Mbita. To je bilo extra povoljno preko Carneta.

Sent from Mobara
Brko je offline   Reply With Quote