View Single Post
Staro 02.11.2017., 11:25   #5819
sakomako
Registered User

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Uzas, pa moraju ti odobriti neplacanje barem 12 mjeseci i 10 komada bajadera.
Meni javili da je moja žalba za 12 dana neimanja usluge i 30 dana bez telefona, te 6 mjeseci hebanja sa neispravnim modemom otišla na višu instancu. Ovih tri mjeseca oprosta grijeha i bajadera ne spada u tako nešto jer je to išlo svima na 3u1 usluzi.

A opet kuda prijeći, jer kada radi onda radi i više nego dobro, samo u zadnjih godinu dana to su rijetki trenuci.

U zadnjih godinu dana objektivno sam potrošio skoro 20 radnih dana na telefoniranje sa korisničkom podrškom, tj. info službom, jer se to kod starog Amisa rješavalo 1 pozivom. Inače za utjehu niti Microsoft korisnička podrška nije ništa bolja isti kuac drugo pakiranje, nikakve koristi od njih. Microsoft bi nam trebao poslati kamion bajadera s obzirom na sva sranja sa njihovim softwerom!

Tokom dvije godine promjenio 3 procesora i ploče te grafičke i ostale điđe, selio sa HD prvo mali na veći HD, pa na SD prvo mali pa veći, licenca za office više ne vrijedi jer sam previše često po njima instalirao softwer koji je origigi, pa kažu kupi još jednom ono što si već kupio i legalno platio. Dakle zaključak je koji? I nije to prvi slučaj sa Microsoftom, kupio sam i Win 98 koji se instalirao sa CD, ali se početak instalacije pokretao sa diskete, koja je naravno bila neispravna, trebalo im to poslat nazad i za 30 dana mi šalju ispravnu, no njihov savjet je bio da odem do pirata da mi iskopiraju disketu!

A zašto onda kupiti kod njih? Osim što ih zakon podržava, ali usluga prema legalnom korisniku je bila čista nula. A softwer sam trebao drugi dan, a ne za 30 dana. Moji novci su bili stvarni cca 1500 kunića i nisu imali grešku na sebi kao njihova instalacijska disketa za koju sam trebao čekati 30 dana da mi pošalju ispravnu.

Zadnje izmijenjeno od: sakomako. 02.11.2017. u 11:43.
sakomako je offline   Reply With Quote