Dobar dan.
Komponente su pod moj komp. Unatrag dan-dva imam problem s računalom. Nakon što su se podigli Windowsi monitor je ostao bez signala na sekundu-dvije te sam zatim dobio plavi ekran i poruku tdr failure. Nakon ponovnog pokretanja računala ponovno je monitor ostao bez signala, a zatim se signal vratio i nakon par minuta nestao.
Otišao sam u safe mode, ddu deinstalirao drivere i zatim je bilo sve ok dok nisam ponovno pokušao instalirati drivere->no video input tijekom instalacije. Ponovno sam reinstalirao windowse 10 i ponovno crni ekran tijekom instalacije bilo drivera bilo Windows ažuriranja. Monitor ne prima signal nakon što pokrenem Windowse(ponekad i dok se pokreću) sve dok ne napravim reinstall istih. Ventovi na grafičkoj stanu i ledica između proca i rama blinka narančasto/jantarno.
Bios je zadnji-0902. Komponente su kupljene i sklopljene krajem rujna.
Pokrenuo sam memtest86, nakon 10 sati nije bilo grešaka, premještao RAM i grafičku, instalirao na ssd, HDD, HDD iz starog kompa. Kada odem u safe mode nakon par minuta više ne reagira start, a u normalnom modu ekran se sada zacrni i prije nego išta instaliram. S vremenom je sve gore i gore
Isprike moderatoriima ukoliko sam pogriješio prilikom otvaranja teme.